Sterren op TV
Isabelle Pikaar vrouw Johan Derksen

Isabelle is de (derde) vrouw van Johan Derksen

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 10:07 am

Isabelle Pikaar is de vrouw van Johan Derksen. De vrouw van de Nederlandse sportjournalist is in Nederland geen echte bekende, wat vooral te danken is aan het feit dat ze een redelijk teruggetrokken leven leidt. Voor Isabelle heeft Johan Derksen overigens ook al twee vrouwen gehad.

Isabelle Pikaar de vrouw van Johan Derksen

Isabelle Pikaar is de vrouw van Johan Derksen. Het drukke leven van Johan is niets voor de 56-jarige Isabelle Pikaar. De vrouw van Johan Derksen heeft er niet voor niets voor gekozen om lange tijd uit de spotlights te blijven. Ze wil al een langere tijd dat Johan de handdoek in de ring geeft en zelf ook van tv ‘verdwijnt’. “Ze wil dat ik stop met die onzin op tv! En ik denk dat ze gelijk heeft…”, liet Derksen eind 2017 nog weten tegenover Story.

De twee zijn wat betreft relaties al ervaringsdeskundigen. “Omdat we beide al slechte ervaringen op hebben gedaan, kunnen we zelf goed bepalen wat wel en niet leuk is” laat Derksen tegenover LINDA weten. Waarna Isabelle aanvult: “En belangrijk.” Waarmee Derksen alleen maar in kan stemmen. “Wij zijn niet van die types die vinden dat ons huwelijk een sprookje is. Misschien is dat waarom we overeind blijven.”

Het overlijden van Linda, de eerste vrouw van Johan

Isabelle Pikaar is de derde vrouw van Johan. Voordat hij in het huwelijksbootje stapte met Isabelle, heeft hij twee andere vrouwen gehad. De eerste vrouw van Johan Derksen was Linda, waarmee hij zestien jaar getrouwd is geweest en dochter Marieke kreeg. Het huwelijk kwam abrupt ten einde, nadat Linda als gevolg van een val van de trap buiten kennis raakte. Buiten kennis werd ze naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze uiteindelijk kwam te overlijden.

Johan was degene die haar na een voetbalwedstrijd onderaan de trap vond. “Ik wist niet dat een mens zoveel verdriet kon hebben. Ik ben geen type dat snel en veel huilt, maar ik heb de eerste dagen na haar dood zoveel tranen gelaten dat ze nu allemaal op zijn – voor de rest van mijn leven”, liet Johan jaren later weten.

Johan komt bij oude bekende terecht

Na het overlijden van zijn eerste vrouw, zocht hij het geluk bij een oude bekende. Na een jaar stapten ze in het huwelijksbootje en kreeg Johan opnieuw een dochter: Anoeska Aimée. Na onenigheid besloten de twee weer uit elkaar te gaan. “Daarna ben ik jarenlang alleen geweest om helemaal tot rust te komen.” Om vervolgens vier jaar later zijn huidige vrouw Isabelle te leren kennen. Ondanks dat de twee totaal verschillend zijn en van andere dingen houden, zijn ze nog altijd samen.

Isabelle Pikaar krijgt voor groot gedeelte haar zin
Ondanks dat er weinig bekend is over Isabelle, ze treedt namelijk sporadisch naar buiten, weten we wel wie het voor het zeggen heeft. “Nog een jaar en dan is het definitief afgelopen. Na dit jaar mág ik dus ook echt niet meer van mijn vrouw”, wat betekent dat Johan in de zomer van 2018 van tv verdwijnt. De tekenen dat Isabelle iemand is voor wie Johan ontzag blijkt te hebben, worden hier duidelijk zichtbaar. Toch zal Johan niet volledig van het toneel verdwijnen. “Tot 2019 ben ik volgeboekt met mijn muzikale theatershow Johan Derksen en de pioniers van de Nederpop.” Naast twee dochters en een stiefzoon, heeft Derksen nog een andere familielid: een zeer eigenwijze hond die perfect bij het stel (en dan vooral Johan) past.