Sterren op TV

Is dit de nieuwe vriendin van Tony Junior?

Tony Junior is een Nederlandse DJ. Hij werd geboren in Utrecht in 1989. Zijn vader Toni Peroni is een Utrechtse muzikant die voor de Dolly Dots, Secret Sounds en Het Goede Doel speelde. Daarnaast was Claessens met zijn vader ook te zien in het programma: Toni&Tony. Zo Vader Zo. Claessens’s moeder is het Playboy-model Linda Dubbeldeman. Claessens heeft een grote liefde voor zijn stad, want hij woont er nog steeds. Tony Junior heeft al verschillende bekende vriendinnen gehad, onder wie Dionne Slagter en Maan.

Inhoudsopgave

Carrière als DJ

Claessens liefde voor muziek werd er al met de paplepel ingegoten door zijn muzikale vader. Geïnspireerd door zijn drummende vader startte Claessens ook als drummer. Als snel ruilde hij rock in voor house. In 2010 had hij zijn eerste hit samen met Nicolas Fox, genaamd Loesje. Het duo had ook een hit met het nummer You ain’t seen nothin’ yet. Samen met Tiësto had hij in 2015 een grote hit met Get Down, die ook op nummer één belandde in Amerikaanse hitlijsten. Als DJ reist Claessens tegenwoordig de hele wereld over. Hij heeft samengewerkt met sterrens als Steve Aoki, Mr. Polska en Tiësto. Hij had meerdere hits in Nederland, maar ook in Europa en de Verenigde Staten.

Deelname Expeditie Robinson

Claessens kreeg een grote naamsbekendheid door zijn deelname aan Expeditie Robinson. Hij deed mee aan het bekende programma in 2018. Hij verliet het programma vrijwillig en eindigde daarmee op de zestiende plaats.

The Bachelor

In 2021 was Tony Junior te zien als de nieuwe bachelor in het programma The Bachelor van Videoland. Maar liefst twintig verschillende vrouwen vechten in het programma om Claessens. Ze gaan op verschillende waanzinnige dates om elkaar beter te leren kennen. Claessens heeft elke aflevering een aantal rozen te vergeven aan de dames die mogen blijven.

Relaties en vriendinnen

Tony Junior heeft met meerdere BN’ers relaties in het verleden gehad. Zo was hij onder andere samen met vlogster Dionne Slagter en zangeres Maan. De twee gingen in 2019 als vrienden uit elkaar. Over de breuk met Maan stelde hij: ,,We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.”

Zijn nieuwste vriendin zou luisteren volgens de geruchten naar de naam Irene Hin. Irene is countryzangeres, die eerder te zien was in The Voice. Naast zingen is de Haarlemse ook model. Over haar ideale man zegt ze tegen FHM: ,,Het is denk ik best wel moeilijk om mijn hart te stelen, omdat ik altijd degene wil zijn die dat bij iemand anders doet. Ik moet tegen iemand op kijken, als in: ik vind het super aantrekkelijk als een man iets met passie doet. Is dat een sport, een baan of iets anders. En eigenlijk gewoon onbereikbaar zijn, dat is uiteindelijk altijd de key toch.” Of Tony Junior daaraan voldoet? We gaan het zien!

De DJ is populair bij de vrouwen, maar dat ziet hij niet altijd als voordeel, zo vertelde hij VIVA: ,,Ik hou van vrouwen en alles eromheen, maar als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk”, vertelt hij. “Dan heb je de buit al binnen.” Anderzijds bekend hij ook ervan te genieten: ,,Ik zou nooit, never nooit, vreemdgaan, dat vind ik vreselijk. Maar als ik vrij ben, ben ik een losgeslagen hond. Dan houdt niets mij tegen.”