Sterren op TV
Is Athena van Dore de nieuwe vriendin van YouTuber Gio Latooy

Is Athena van Dore de nieuwe vriendin van YouTuber Gio Latooy?

Volgens Yvonne Coldewijer zijn Athena en Gio Latooy zoenend gespot in een club in Rotterdam. Dit zou afgelopen zaterdag plaats hebben gevonden. Eerder schreven we een artikel over Danique Hosmar en Gio Latooy, met Danique zal Gio volgens Dennis Schouten en Jan Roos vreemd zijn gegaan.

De prachtige 18-jarige Athena is al heel haar leven groot fan van de YouTuber. Dit vertelde ze in de eerste volg waarin de Belgische schoonheid te zien was. Haar vriendin was ook mee, daar had Gio minder interesse in.

Athena is 18 jaar oud en woont in het Belgische Leuven

Odanks Athena pas 18 jaar oud is, ziet ze er prachtige uit. Wat ons betreft gaat hij er zeker op voorruit. Op 7 december deelden Gio en Jade het bericht dat ze uit elkaar waren. Volgens verschillende Juice Channels zal Jade ook vreemdgegaan. Zij, zal onder meer vreemd zijn gegaan met Sem van Dijk, hij is de dochter van presentatrice Wendy van Dijk.

De andere ex-vriendinnen van Gio Latooy
© Instagram @mallysheff

De andere ex-vriendinnen van Gio Latooy

De prachtige Juultje Tieleman is de eerste blondine die Gio Latooy bekend heeft gemaakt. Nadat ze in 2018 uit elkaar gingen, kreeg ze een relatie met mede-YouTuber Don de Jong.

De knappe Juultje Tieleman heeft op dit moment een relatie met Koen van Heest, bekend van De Bankzitters. Kort nadat Juultje en Gio uit elkaar waren, kreeg hij een relatie met Isha van Dijk. Hun relatie hield ongeveer 1,5 jaar stand. Daarna gingen ze uit elkaar. We hopen dat Gio het langer volhoudt met deze knappe Belgische jonge dame.

Foto © YouTube Gio