Sterren op TV
Iris van Beelen Adam Zkt Eva VIPS Cassius

Iris van Beelen als fan in Adam Zkt. Eva VIPS voor Cassius

Iris van Beelen vulde direct het aanmeldingsformulier van Adam Zkt. Eva VIPS in toen Cassius Verbond van B-Brave bleek mee te doen aan het naakte datingprogramma van RTL 5. Ondanks haar jonge leeftijd van achttien jaar aarzelde ze nauwelijks toen ze ontdekte dat dit de ultieme kans was om het hart van haar held te veroveren.

Iris van Beelen in Adam Zkt. Eva VIPS met Cassius van B-Brave

Iris van Beelen ging voor Adam Zkt. Eva VIPS uit de kleren en kon zo Cassius Verbond van B-Brave ontmoeten. De Friezin uit Drachten is al een tijd fan van B-Brave en bezocht de boyband ook al twee keer. Ze had al een crush op Cassius en dus was Adam Zkt. Eva VIPS een droom die voor haar uit kwam. Iris kon Cassius niet alleen ontmoeten, ze kreeg zelfs de kans om zijn hart te veroveren. Daarvoor moest ze overigens wel de concurrentie aan gaan met Jaidy-Bo Langereis.

Voor Iris van Beelen was Adam Zkt. Eva VIPS in alle opzichten een groot avontuur. De inwoner van Drachten was nog nooit buiten Europa op reis geweest en met haar achttien jaar al ging ze al op jonge leeftijd naakt voor televisiekijkend Nederland. Spannende momenten voor Iris, maar ze moest dit doen, vond ze. “Dit is mijn kans. Die moet ik pakken.” Iris valt op gespierde mannen met een getinte huidskleur. “Dus eigenlijk Cassius”, concludeerde de blondine uit Friesland zelf ook al. Om haar idool beter te leren kennen ging Iris op een speciale Adam Zkt. Eva VIPS-date. Ze gingen samen vissen op een vlot, bij zonsondergang. Zo konden de twee elkaar beter leren kennen onder romantische omstandigheden.

Iris van Beelen had er lang van gedroomd om Cassius in het echt te ontmoeten. Uiteindelijk werd haar droom via Adam Zkt. Eva VIPS werkelijkheid. Toen ze hem voor het eerst van dicht bij zag, had ze geen spijt. “Hij is nog veel mooier in het echt”, giechelde ze. “Eerst keek ik naar zijn ogen, maar toen ik aan kwam zwemmen heb ik gelijk ook even alles gecheckt.”

Iris van Beelen uit Drachten

Iris van Beelen komt uit Drachten, Houtigehage om precies te zijn. Daar werd ze achttien jaar geleden ook geboren. Eén van haar grootste hobby’s is naast B-Brave dansen. Op het eiland van Adam Zkt. Eva VIPS leerde Iris snel ook wat dansmoves van Cassius. In Nederland danst ze bij Dansschool SDC Drachten.

Dat doet ze drie keer per week, vertelde ze in Adam Zkt. Eva VIPS. Haar favoriete dansstijlen zijn hiphop en streetdance. Momenteel werkt Iris van Beelen nog in een supermarkt, als een bijbaantje, maar over een paar jaar hoopt ze werkzaam te zijn in een kapsalon. In Leeuwarden volgt ze namelijk een opleiding tot kapster.

Volg Iris ook op Facebook en Instagram

Een bericht gedeeld door iris (@ivbxx) op

Een bericht gedeeld door iris (@ivbxx) op

Een bericht gedeeld door iris (@ivbxx) op

Een bericht gedeeld door iris (@ivbxx) op