Sterren op TV
Iris Amber Stenger Caro Out SpangaS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Iris Stenger speelt Caro Out in SpangaS

Iris Stenger is één van de nieuwe gezichten in de populaire jeugdserie SpangaS. Vanaf 5 september is zij dagelijks te zien als Caro Out. Na Iris van Loen, die in de huid kruipt van Maud Overmars, is Stenger de tweede nieuwe vrouw in de serie. Ook Joe Sinduhije (Jip Baltus), Bruno Prent (Dylan King) en Siawaash Cyrroes (Ramin Sabet) zijn in 2016 voor het eerst te zien in het programma.

Iris Stenger is Caro Out in SpangaS

Iris Stenger, die ook regelmatig haar tweede naam Amber erbij gebruikt, komt op het Spangalis College terecht. De jongedame speelt Caro Out en neemt in SpangaS plaats in de bovenbouw en gaat daardoor dus flink samenwerken met onder andere Hassan Slaby (Eman), Tara Hetharia (Wieteke) en Florence Vos Weeda (Juliëtte). Via de officiële website van het programma leerden we Caro Out alvast kennen. Ze blijkt uit een echt bakkersgezin te komen en hoopt later zelf de bakkerij draaiende te kunnen.

Caro Out woont samen met haar vader Mart en haar moeder Olga boven een bakkerij. Die bakkerij is dus van het gezin en wordt dagelijks van vers brood en banket voorzien. Caro heeft ook nog een broertje die naar de naam Niels luistert. Moeite met school heeft ze in de serie absoluut niet, gezien het feit dat ze zelfs een klaas heeft overgeslagen.

Iris Stenger en YouTube

Iris Stenger heeft inmiddels al haar video’s verwijderd, maar was in het verleden ook actief op YouTube. Tegenwoordig is ze dat dus niet meer als vlogster, maar wel kijkt ze regelmatig naar video’s van anderen. Daarbij valt het vooral op dat Iris groot fan is van beautyblogs. Wat betreft school blijkt Iris dit jaar trouwens geslaagd te zijn voor haar diploma. Ze ging naar Wolfert PRO, een openbare school voor vmbo en mavo in Bergschenhoek.

Iris Stenger is te volgen via Instagram.