Sterren op TV
Iris Hotter Than My Daughter

Iris en Ludwina door schoondochters in Hotter Than My Daughter

Iris en Ludwina zijn in Hotter Than My Daughter terechtgekomen door hun schoondochters Melanie en Ludwina. In beide gevallen vonden ze dat de kledingkeuze van de vijftigers echt niet meer kon.

Schoondochter Melanie stuurt Iris naar Hotter Than My Daughter

De 25-jarige Melanie heeft een goede band met haar schoonmoeder Iris, maar de kledingkeuze van de in Roosendaal woonachtige Iris kan in haar ogen echt niet. Daarom heeft ze Iris dan ook opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Met name de veel te korte jurkjes zorgen voor gefronste wenkbrauwen. “De kledingstijl die ze heeft vind ik toch wel een beetje bloot en niet voor haar leeftijd. Ze trekt dan ook wel wat jongere mannen aan.”

Zelf denkt ze daar trouwens anders over. “Ik ben Iris, ik ben vijftig jaar en ik ben woest aantrekkelijk. Ik kan wel zeggen dat ik trots ben op mijn lijf en ik hoef er weinig voor te doen om in model te blijven.” Volgens Melanie is er echter een duidelijke reden waarom Iris zich zo kleed: ze wil graag jong blijven. Tijd voor actie dus bij Hotter Than My Daughter. Vroeger was Iris model. “Nu nog steeds af en toe, in het verleden ben ik ook wel eens naar Aruba geweest voor een Amstel-commercial. En ik heb ook in de bladen gestaan. Of mensen me nog herkennen weet ik niet, want ik heb toen mijn haar ook nog geblondeerd.”

Overigens doet Iris nog altijd wel eens een fotoshoot, maar Melanie wil graag wat anders bereiken. “Ik hoop dat Iris door Hotter Than My Daughter in gaat zien dat ze ook een andere vrouw kan zijn. Een nette mooie vrouw, die de mannen straks van haar lijf af moet slaan omdat ze zo mooi is.”

Ludwina moet in Hotter Than My Daughter van strakke jurkjes af

De 21-jarige Ashley en haar Caribische schoonmoeder zijn heel close, toch heeft ze Ludwina opgegeven voor Hotter Than My Daughter. In Nootdorp blijkt ook wel waarom, want de jurkjes van de 53-jarige blijken wel heel erg kort en strak te zijn. “Ik ben 53, maar voel me 35”, laat Ludwina zelf weten. “Ik ben sexy van binnen en zowel sexy als stralend van buiten. En er wordt nog altijd vaak naar me gekeken.” Haar schoondochter Ashley ziet dat iets anders. “Soms is het te kort of te strak, ze schaamt zich echter voor niemand. En wat mensen zeggen maakt Ludwina al helemaal niet uit. Ze is heel vrolijk en ik kan altijd bij haar terecht.”

Inmiddels is Ludwina oma geworden en dat lijkt de familie een mooi moment dat ze haar kledingstijl aan gaat passen. “Maar waarom? Oma worden wil niet zeggen dat je moet stoppen met genieten van het leven. En mijn man vindt mijn kleding prima. We zijn al 33 jaar samen en vier jaar getrouwd.” Toch moet ze eraan geloven in Hotter Than My Daughter.