Sterren op TV
Iris Op Goed Geluk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 20 januari 2018

Iris en Jeffrey Lake in Op Goed Geluk voor een date en de liefde

Jeffrey Lake en Iris zijn in Op Goed Geluk de eerste kandidaten. De legendarische datingshow is na een kwart eeuw terug op de buis, met Gordon op RTL4 als presentator. Iris krijgt de keus uit drie mannen om op date te gaan, Jeffrey komt uiteindelijk uit bij een bijzondere vrouw.

Iris uit Rotterdam in Op Goed Geluk

Iris doet mee aan Op Goed Geluk op het moment dat ze haar studie communicatie en multi-media design bijna heeft afgerond. “Ik heb al wel veel getinderd, maar er is nog niet veel uitgekomen. Ik houd wel van eigenzinnige types waar ik ook een goed gesprek mee kan voeren.”

Tijdens Op Goed Geluk krijgen de kandidaten de kans om drie vragen te stelen aan de drie mannen of vrouwen waaruit ze moeten kiezen. Deze drie vragen mogen ze zelf verzinnen om een beeld te krijgen van wat voor vlees ze in de kuip hebben. Iris moet kiezen uit Wouter, Nick en Tom. De 26-jarige Wouter uit Veldhoven is technisch troubleshooter. Hij heeft de vonk ong altijd niet gehad. “Ik zoek een prinsesje op laarzen, classic maar ook stoer.” Nick (25) doet een opleiding dierenassistent om daarna dierengeneeskundige te kunnen doen. En daarnaast is hij ook nog barman. De 27-jarige Tom is de grappenmaker van het stel, hij is zanger in de hardcoreband Death Trap.

Zanger Jeffrey Lake in Op Goed Geluk

Een bekend gezicht is Jeffrey Lake. Hij deed eerder ook al mee aan Boomhut XXL en zoekt nu de liefde in Op Goed Geluk. Daarbij heeft de 32-jariger zanger uit Rijsdijk wel duidelijke wensen, want hij wil een vrouw die niet groter is dan hijzelf. “Ik ben heel kieskeurig geworden, omdat ik een vrouw wil om de toekomst mee te bewandelen.”

Het wordt een vrij hilarische zoektocht, met een bizarre afloop. Jeffrey heeft de keuze uit de 27-jarige Nathalie Hardenbol uit Dordrecht. De haarstyliste is niet een standaard huisje, boompje, beestje type. Thiana uit Limburg is de tweede dame voor Jeffrey, de komt oorspronkelijk uit Litouwen en is al twintig jaar in Nederland. De 25-jarige Nancy uit Breukelen is bloemist en staat in Amsterdam achter de bar. Het wordt een bizar slot, omdat uiteindelijk Jeffrey degene die hij kiest al blijkt te kennen. Het wordt dan ook een aparte date.

Volg Jeffrey Lake ook via Facebook en Instagram.

Een bericht gedeeld door Jeff (@jeffreylake) op

Een bericht gedeeld door Jeff (@jeffreylake) op