Sterren op TV
Annekim Boer Marc Boer Zoekt Vrouw BZV

Irene op date met Boer Marc uit BZV

Irene is op date met boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw. Ze is één van de dames die het tot de laatste drie potentiële vrouwen van boer Marc heeft geschopt. Het begon echter allemaal bij de eerste gedachte die Irene had over de boer uit Zambia met zijn tilapia kwekerij. “Wat een lekkerding!”, dacht ze gelijk. Toch twijfelde ze even over het schrijven van een brief.

Inhoudsopgave

Irene wil Nederland uit

“Ik heb om vijf voor twaalf uiteindelijk toch mijn brief gestuurd. Dat was vooral omdat ik geen dater ben en vooral niet op tv. Maar goed, uiteindelijk dacht ik, ik doe het gewoon. In the end, we only regret the chances we didn’t take.”

Irene is bereid om Nederland snel achter zich te laten. Het zal voor haar ook niet de eerste keer zijn dat ze weg is uit ons koude kikkerlandje. “Hiervoor zat ik in Irak, maar daarvoor heb ik dus vier jaar in Liberia gewoond. Ik werkte daar voor een development organisatie. Wij deden food and nutritions security”, vertelde ze aan boer Marc tijdens de speeddate. “Nou, dit is wat ik wil doen. De rest van mijn leven. Dat kan ik op dit moment niet in Nederland doen.”

Irene met boer Marc in BZV

Irene weet precies wat ze wil met boer Marc in BZV. Tijdens het maken van het bouwwerk van bamboe liet ze zich alvast zien. “Ik ben hem een beetje aan het pesten, maar hij is me nog niet terug gaan pesten. Ik ben benieuwd of hij dat gaat doen. Hij kan wel op een bepaalde manier naar je kijken. Maar ik zie hem dan ook weer naar anderen kijken en dan denk ik: O, dan weet je ook niet of dat zoveel betekent. Dus hij flirt wel, hij flirt wel met iedereen.”

Irene ziet het leven in het buitenland ook rooskleurig tegemoet. “Dingen ontdekken samen, dat vind ik het mooie aan in het buitenland samen zijn. Dat je hele bijzondere momenten meemaakt die je met niemand anders daarna meer kan delen. Het is heel uniek.”

Irene naar Zambia

Voor Irene is het niet nieuw om naar Afrika te gaan. Ze heeft in veel crisisgebieden in Afrika en het Midden-Oosten gewerkt en wat ze aantreft in Zambia is voor haar dan ook geen heel grote verrassing. Toch lukt het Irene niet om te aarden in Zambia. “Ik ben gewoon niet relaxed, ik voel me gewoon niet op mijn gemak”, vertelde Irene. Ze besloot dan ook om Boer Zoekt Vrouw te verlaten. Annekim en Anke blijven nu nog over voor boer Marc.