Sterren op TV
Inge Hegeman vrouw Ronald Mulder

Inge Hegeman vrouw van Ronald Mulder

Inge Hegeman is de vrouw van Ronald Mulder. Inge is geboren in Lippenhuizen, maar tegenwoordig woonachtig in Zwolle. Heel veel bekend is er niet over Inge, de vrouw van Ronald Mulder, maar wat wel duidelijk is, is dat zij de moeder is van het eerste kind van Mulder. In april 2016 werd het eerste zoontje van het stel geboren.

© Instagram

Inge Hegeman vrouw Ronald Mulder

Inge Hegeman is de vrouw van Ronald Mulder. De twee waren al een tijdje bij elkaar toen ze in 2015 in het huwelijksbootje stapte. In Zwolle werden prachtige trouwfoto’s gemaakt van het stel. Na hun huwelijk duurde het niet heel lang voordat het koppel ook bekend maakte dat het eerste kindje in aantocht was. Het nieuws werd in november 2015 de wereld in gebracht en in april 2016 werd de zoon van Ronald en Inge geboren. Op 22 april zag Mees Aron Mulder het levenslicht. Twee jaar later, op 12 april 2018, werd hun tweede zoon geboren. Hij kreeg de naam Lenn Boaz Mulder.

Ronald is zeker niet van plan om zijn zoon zijn eigen hobby op te dringen. Als hij wil schaatsen, mag hij dat zelf bepalen. “Wat ze zelf willen. Al kan ik me bijna niet voorstellen dat mijn kinderen het niet leuk zouden vinden. Het is toch wat je meekrijgt in jeugd. En anders gaan ze lekker voetballen. Het lijkt me wel leuk als we ze de combinatie tussen sport en muziek kunnen meegeven”, aldus Ronald tegenover Helden.

Inge Hegeman is te volgen via Instagram en Facebook.

© Instagram