Sterren op TV

Inge de Frank vriendin van Hanna Bervoets

Inge de Frank is de vriendin van Hanna Bervoets, een Nederlandse auteur die diverse onderscheidingen kreeg voor haar werken als Of Hoe Waarom, Lieve Céline en Fuzzie.

Inge de Frank vriendin Hanna Bervoets

Inge de Frank studeerde media, informatie & management op de Hogeschool van Amsterdam. Daarna ging ze door op de universiteit in de hoofdstad en werkte ze bij onder meer Artis, Hagens en Nemo. Tegenwoordig is de vriendin van Hanna Bervoets beschikbaar als freelance pr manager. Ze werd al ingehuurd door bijvoorbeeld The Stigma Project, De Staat van het Klimaat en Moeder aan de Lijn.

In haar vrije tijd reist Inge de Frank het liefst de hele wereld over. Op haar Instagram zien we kiekjes vanuit onder anderen New York, het Atlasgebergte in Afrika en Parijs, de stad van de liefde. Natuurlijk was ze daar samen met haar vriendin Hanna. De twee zijn al meer dan 6 jaar samen!

Hanna Bervoets valt op vrouwen

Voor Hanna Bervoets was het zeker niet makkelijk om uit de kast te komen. Op de middelbare school ‘durfde ze zich niets voor te stellen van een relatie met een vrouw’, maar met haar studententijd ‘breekt een periode uit met vrijheid in vriendschap, feesten, schrijven én de liefde’, zo vertelde ze al eens op NPO Radio 1. “Het bestond gewoon niet. Dus ik dacht nooit, dan ga ik een keer een vriendin hebben, het is een optie om dat leven te leiden.”

Haar studententijd was dan ook geen makkelijke of zorgeloze tijd. Zelfstandig studeren in een chaotisch studiehuis was geen pretje. “Ik kijk daar heel negatief op terug. Ik was iemand die goed kon plannen, maar nu werd ik gedwongen om dat te doen in een super lawaaierige ruimte met mensen die niet zelfstandig konden leren. Dat ervoer ik als een straf.”

Hanna Bervoets auteur

Gelukkig gaat het inmiddels weer helemaal goed met Hanna Bervoets, mede dankzij haar vriendin Inge de Frank. Bervoets heeft al een flinke lijst boeken achter haar naam staan, waaronder Of Hoe Waarom, Lieve Céline, Ivanov, Fuzzie en Welkom in het Rijk der Zieken, en het leven lacht haar weer toe. Gelukkig maar!