Sterren op TV
Inge de Bruijn Adam Zoekt Eva VIPS

Olympisch kampioene Inge de Bruijn in Adam Zkt. Eva VIPS

Inge de Bruijn neemt een gewaagde stap door mee te doen aan Adam Zkt. Eva VIPS. In dit datingprogramma van RTL is de Olympisch kampioene naakt te zien en gaat ze op zoek naar een nieuwe liefde op een tropisch eiland.

Inge de Bruijn werd op 24 augustus 1973 geboren in Barendrecht. De Bruijn werd landelijk en wereldwijd bekend als topzwemster. Haar doorbraak beleefde ze tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney, waar ze meerdere plakken won. In 2007 beëindigde ze haar zwemcarrière, maar verdween niet in de anonimiteit. Ze deed mee op televisie aan verschillende dansprogramma’s en zat in de jury bij Sterren Springen. In 2017 is ze weer terug op televisie, als ze in Adam Zkt. Eva VIPS op jacht gaat naar een nieuwe partner.

Inge de Bruijn in Adam Zkt. Eva VIPS

Inge de Bruijn zoekt in Adam Zkt. Eva VIPS een nieuwe man. Ze heeft lange tijd gedatet met de Turk Fuat. Tussen de twee zat echter een groot leeftijdsverschil. Toen de liefde opbloeide tussen Inge en Fuat was De Bruijn 37 jaar en Fuat 22 jaar. Jaren lang trokken ze samen op en vormde het leeftijdsverschil van vijftien jaar nauwelijks een probleem. Toch werd het geen vaste relatie en dus stemde De Bruijn er mee in om mee te doen aan Adam Zoekt Eva VIPS. Samen met vijf andere Bekende Nederlanders gaat de blondine op zoek naar een nieuwe man. Dit gebeurt volledig naakt, op een tropisch eiland. Deelnemers ontmoeten andere naakte vrijgezellen. Inge zoekt in Adam Zkt. Eva VIPS een man die lief, charmant, zorgzaam, grappig en een tikkeltje mysterieus is. Ze wordt gekoppeld aan Richard en Yves.

Inge de Bruijn Olympisch kampioene

Inge de Bruijn is als zwemster vier keer Olympisch kampioen geworden. In het jaar 2000 was ze op 27-jarige leeftijd razendsnel op de 50 meter vrije slag, 100 meter vrije slag en 50 meter vlinderslag. Op deze onderdelen won ze een gouden Olympische medaille. Ook pakte ze met de estafetteploeg ook nog een zilveren plak, door tweede te worden op de 4×100 meter vrije slag. In 2004 was Inge de Bruijn, met een afgetraind lichaam, ook in Athene zeer succesvol in het zwembad. Ze won wederom goud op de 50 meter vrije slag. Ook was er één zilveren medaille (100 meter vrij) en twee keer brons (100 meter vlinder, 4×100 meter vrij).

Haar successen op de Olympische Spelen zorgde er voor dat Inge de Bruijn uitgroeide tot een Bekende Nederlander en een graag geziene gast in televisieprogramma’s. Ze werd gevraagd voor Dancing With the Stars, waarin ze danste met Remco Bastiaansen. Ze werden derde. Daarna was ze te zien in In Het Spoor van Peking Express en in 2009 nam ze weer deel aan een dansprogramma. Ze werd gevraagd voor Let’s Dance van RTL 4 en hierin bewees ze weer ook op het droge erg goed te zijn. Ze won dit programma. In 2011 danste ze op het ijs, in Sterren Dansen op het IJs. Daarnaast wordt Inde Bruijn geregeld gevraagd voor opdrachten als model. Ze was eerst het gezicht van het lingeriemerk SAPPH, maar inmiddels doet ze ook talloze andere modellenklussen.

Volg Inge de Bruijn op Instagram