Sterren op TV
ine-oscar-lego-masters

Ine en Oscar Vos in Lego Masters: moeder en zoon

Ine en Oscar Vos gaan de strijd aan in Lego Masters, de ultieme spelshow voor de liefhebbers van het bouwen met legostenen. Ine is de moeder van Oscar en samen vormen ze een zeer geducht team met een groot hart voor lego.

Ine en Oscar Vos in Lego Masters

Lego Masters is een entertainmentprogramma op televisie waarin acht duo’s uitgedaagd worden met bijzondere LEGO-opdrachten. Die moeten Ine en Oscar bijvoorbeeld dan binnen een bepaald aantal uur volbrengen. De deelnemers bouwen de spectaculaire bouwwerken helemaal uit het hoofd, want er zijn geen bouwtekeningen.

Lego Masters-Ine de moeder van Oscar

De 48-jarige Ine kan niet wachten om samen met haar twintigjarige zoon Oscar mee te doen aan Lego Masters. In de familie is de passie voor lego een generatie doorgegeven, want ze zijn beiden dol op het bouwen met de legostenen.

Oscar studeert verder industrieel design, wat natuurlijk perfect aansluit bij zijn hobby. Met het ruimtelijke inzicht van zoonlief zit het wel goed. Moeder Ine verdient haar brood (en dat van zoontje Oscar natuurlijk) als strategisch adviseur afval en circulariteit bij de gemeente.

Woonkamer vol lego

De grootste kwaliteit van Oscar ligt bij het bedenken en uitzetten van de grote, grove lijnen. Zijn moeder Ine daarentegen heeft meer oog voor detail en bedenkt graag de ‘kleinere verhaaltjes er omheen’, zo lezen we op haar profielpagina.

In de woonkamer van Ine en Oscar wemelt het van de legobouwwerken die in de loop der jaren in elkaar zijn gezet door dit team. We hebben het dus over zeer getrainde partners, die elkaar als moeder en zoon zijnde natuurlijk perfect aanvoelen. Resulteert deelname aan Lego Masters in een familiesuccesje, of juist in een familieruzie?

Alle deelnemers Lego Masters 2021: Rene en DouweIne en OscarErnesto en MarcoDries en KillianJan en JulienAmber en ArneMarcel en BibiRoy en Thomas