Sterren op TV
Ina Seidou The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 november 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Ina Seidou zingt in The Voice of Holland

Ina Seidou alias Ina van Woersem zingt in The Voice of Holland. Alhoewel ze in de afgelopen jaren vooral als danseres carrière heeft gemaakt, is het nu tijd voor een nieuw avontuur. Haar deelname aan The Voice of Holland is overigens niet het televisie-debuut van Ina. In 2016 was ze ook al te zien bij Holland’s Got Talent. Ze is één van de danseressen in Unbreakable, een dansgroep die het schopte tot de finales van de talentenjacht.

Inhoudsopgave

Ina van Woersem in TVOH

Ina Seidou is één van de zangeressen die de microfoon heeft gepakt voor The Voice of Holland. De zangeres, die in het echte leven de naam Ina van Woersem gebruikt, vond het spannend om mee te doen aan het programma. Al was dat tijdens haar auditie allerminst op te merken. De dochter van een West-Afrikaanse moeder kreeg binnen no-time de stoel van Sanne Hans omgedraaid.

Ze zong het nummer The Way You Make Me Feel van Michael Jackson en kreeg ook de stoelen van Guus Meeuwis, Ali B en Waylon om. En zoals we van Ina weten, maakte ze natuurlijk een ware show van haar optreden. De keuze van Seidou viel uiteindelijk op Sanne Hans. De coaches waren het overigens over één ding eens: Ina brengt een hoop energie.

Ina Seidou in de Battles

Ina Seidou liet ook in de Battles van The Voice of Holland een goede indruk achter. Ze werd door Sanne tegenover Erik Frisberg gezet. Een op het oog opvallende keuze, maar Ina wist zich daar wel uit te redden. Ze zongen samen het nummer want To Want Me van Jason Derulo. De keuze van de coach viel uiteindelijk op Ina en dat was niet zonder reden. “Vanwege het hele pakket en de mogelijkheden kies ik Ina”, waren de woorden van Sanne. De coach was vooral onder de indruk van het feit dat Ina noten kon raken waarvan ze zelf niet eens wist dat ze ze kon raken.

Ina van Woersem in de Knockouts

Ina van Woersem was in de tweede aflevering van de Knockouts direct als eerste deelneemster te zien. Ze zong het nummer I Want You Back van The Jackson 5 en mocht lange tijd blijven zitten op haar stoel. Totdat Sanne Hans ervoor koos om haar in te wisselen. Desondanks kon Ina wel rekenen op lofzang van haar coach. “Ik denk dat ik net zo blij was als jij. Je mag dit alleen doen als je dit kunt nailen en dat heb jij heel goed gedaan”, aldus Sanne.

Ina Seidou van Unbreakable in Holland’s Got Talent

Ina Seidou behoorde in 2016 ook tot de deelneemsters aan Holland’s Got Talent. Met de dansgroep Unbreakable zagen we het danstalent van Seidou al. Niet voor niets schopte de gehele crew het tot de finale van HGT. Tegelijkertijd hoorden we ook direct de stem van Ina, want een deel van de act bestond uit de zangkwaliteiten van de danseres.

Duidelijk is in ieder geval dat je Seidou niet snel vermoeid krijgt en ze het geen enkel probleem vindt om dansen en zingen te combineren. Alle vier de coaches waren tijdens de talentenjacht onder de indruk van de talentvolle dansgroep. “Unbreakable: wat een fantastische crew”, vertelde Dan Karaty.

Ina Seidou is te volgen via Instagram en Facebook.

Bekijk de andere deelnemers van Team Sanne Hans uit The Voice of Holland 2016 Baggio | Sheela | Kirsten Berkx | Nikki Nola | Esri Elianne | Jacob Grey | Isabel Provoost | Daniël van Schaick | Erik Frisberg | Hannah Stradmeijer | Tom Schraven