Sterren op TV
Ilse Boer Marc Boer Zoekt Vrouw BZV

Ilse schrijft boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw

Ilse heeft een brief geschreven naar boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw. Uit de ruim achthonderd brieven bleek de brief van Ilse een goede indruk achter te laten op boer Marc. Niet voor niets koos de boer ervoor om Ilse uit de nodigen voor de speeddate. Net als negen andere dames overleefde ze de speeddate en werd ze door Marc gevraagd voor een nieuwe date.

Ilse voor Marc in Boer Zoekt Vrouw

Ilse zit voor boer Marc in Boer Zoekt Vrouw. De jongedame stuurde haar brief vier uur voor het sluiten van de deadline in en verraste zichzelf eigenlijk met haar deelname aan het programma. “Ojee, ik dacht dat ik nooit mee zou doen aan dit programma”, vertelde Ilse op de officiële website van BZV.

Waarom uitgerekend zij werd uitgekozen om op speeddate te komen, weet Ilse eigenlijk ook niet zo goed. “Dat moet je aan Marc vragen.” Deze briefschrijfster weet wel dondersgoed wat ze wil vinden in een man. “Iemand op wie je kan bouwen, waar je veel lol mee kan hebben, respect voor elkaar en iemand die hetzelfde in het leven staat.”

Ilse hoopt op vervolg met Marc

Ilse hoopt dat haar speeddate met boer Marc niet de laatste keer is geweest dat ze hem zag en ze heeft geluk. Want haar verhaal boeide Marc. Ze vertelde onder andere over één van de avonturen die ze heeft meegemaakt. “Ik zat bij een grote visserij en agricultuurproject in Indonesië. Dat was wel heel erg leuk.

Van vis uit het water tot aan het bord van de consument”, aldus Ilse. Mocht ze het hart van Marc uiteindelijk voor zich winnen, dan moet deze dame Nederland achter zich laten. Ze weet nu al wat ze het meeste zou missen. “Naast uiteraard mijn familie & vrienden, zou ik de Nederlandse seizoenen missen”, aldus Ilse.