Sterren op TV
Ilse Heus vrouw vriendin Loek Peters

Ilse Heus de vrouw van Loek Peters

Ilse Heus is de vrouw van Loek Peters. De acteur bekend van onder meer de misdaadserie Penoza is getrouwd met Ilse Heus, die zelf niet alleen actief is in de televisiewereld, maar óók geregeld te vinden is in het theater.

Ilse Heus vriendin van Loek Peters

lse Heus werd op 17 mei 1976 geboren in Rotterdam en volgde het VWO op het Westland College te Naaldwijk. Daarna volgde ze een jaar de vooropleiding acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waarna ze de acteursopleiding aan diezelfde hogeschool met goed gevolg afsloot. Heus maakte onderdeel uit van het theatergezelschap Het Laagland, waarna ze de oversteek maakte naar de televisie. Ze was te zien in onder meer Onderweg naar morgen en Flikken Maastricht.

Ilse Heus en haar man Loek Peters hebben twee kinderen: Pimme en Fons Franciscus Bink. De twee namen ooit samen een seksscène op, maar dat ging niet vanzelf. Peters vertelt aan VIVA: “Seksscènes zijn sowieso awkward om te doen. Iemand die zegt dat het leuk is, liegt. En met je eigen vrouw is het al helemaal gek.”

Loek Peters acteur Penoza

Loek Peters is toch wel het bekendst van zijn rol als Berry in Penoza. Aanvankelijk was dit een beetje een bijfiguur in de misdaadserie, maar uiteindelijk verwerd hij tot een van de meest populaire personages: “Zeker als de nieuwe serie begint word je toch op straat weer regelmatig nageroepen. Het is best eervol, dat je met een rol blijkbaar zoveel indruk hebt gemaakt dat mensen je daarvan blijven onthouden.”

Loek Peters deelnemer De Verraders

Begin 2021 werd bekend dat Loek Peters deel zou nemen aan de nieuwe RTL4-show De Verraders, waarin achttien bekende Nederlanders samenkomen in een kasteel in Limburg. In De Verraders wordt, anders dan bij bijvoorbeeld Wie is de Mol?, meteen al duidelijk wie de drie ‘schurken’ zijn. Zij doen er alles aan om zelf met de zilverschat naar huis te gaan en zetten de andere kandidaten tegen elkaar op. Elke nacht wordt er iemand ‘vermoord’, die dus afvalt!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ilse Heus (@ilse_heus)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ilse Heus (@ilse_heus)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ilse Heus (@ilse_heus)