Sterren op TV
Ilona Nijman vrouw Pablo Bakarbessy

Ilona Nijman de vrouw van Pablo Bakarbessy

Ilona Nijman is de vrouw van Pablo Bakarbessy. Pablo heeft naam gemaakt als psycholoog, coach en gedragskundige en kwam de afgelopen jaren al in verschillende tv-programma’s voorbij. Achter de schermen blijkt hij het ook goed voor elkaar te hebben. Pablo is namelijk al meer dan dertig jaar samen met zijn vriendin Ilona, waarvan bijna twintig jaar getrouwd. De twee zijn de trotse ouders van twee zoons.

Ilona Nijman vrouw Pablo Bakarbessy

Ilona Nijman is de vrouw van Pablo Bakarbessy. Ilona is geboren in Amsterdam, maar tegenwoordig woonachtig in Zaandam. Ze werkte in het verleden als assistent manager bij Rituals, maar heeft haar carrière inmiddels flink omgegooid. Tegenwoordig is ze namelijk een van de yoga leraressen en de eigenaresse van Sai Mithra Yoga.

Daar geeft ze lessen voor transformatie yoga, privé yoga en body-coaching. Met haar kennis over yoga hoopt ze anderen te helpen. Zelf kon ze yoga goed gebruiken in haar leven. “Op mijn 25e was ik vaker ziek en voelde ik mij zwakker dan ik gewend was. De paniek die mij overviel als ik langer dan een week ziek was werd gevoed door mijn twijfel of ik ooit weer op krachten zou komen.”

“Ik kwam op het punt dat ik dacht ‘dit kan niet meer’ en ging om hulp vragen. Ganga Hoogendoorn masseerde mij om de twee weken en introduceerde mij in de transformatieve yoga. De lessen waren fijn en confronterend tegelijk, ze maakten veel los en smaakten naar meer. Mijn krachten kwamen terug ik kwam geestelijk en lichamelijk steeds dichter bij mijn basis. Toen wist ik het: ‘dit is mijn pad’.”

Deskundige Pablo Bakarbessy

Samen met Pablo Bakarbessy heeft Ilona twee zoons. Pablo is een bekend gezicht voor wie regelmatig tv kijkt. Zo was hij een aantal jaar terug al te zien als psycholoog en coach in Van de Straat en is hij de laatste jaren alleen maar meer gegroeid als bekendheid.

Pablo Bakarbessy wekte namelijk ook mee aan Gordon gaat Trouwen en is sinds 2019 ook te zien als één van de experts in Married at First Sight. Om tot inzichten te komen, combineert Pablo zijn werk als coach vaak met boksen of andere fysieke vormen. In Married at First Sight begeleidt hij de deelnemers.