Sterren op TV
Ike Sijben Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Ike Sijben als meisje in Hunted

Ike Sijben doet mee aan Hunted. De 29-jarige jongen uit Utrecht zal door zijn zus Babette worden omgetoverd. De kapster wil van Ike namelijk een meisje maken, zodat ze totaal onherkenbaar zullen zijn in de jacht.

Ike wil met instelling Hunted winnen

Ike Sijben verwacht veel van Hunted, want samen met zijn zus Babette Sijben vormt hij op voorhand een ideaal koppel. De Utrechter, die in het verleden in Arnhem woonde is zelf IT-consultant. Daarnaast houdt hij van snowboarden en heeft al heel wat wereldreizen achter de rug. Met zijn computerkennis wil hij ervoor zorgen dat de hunters op het verkeerde been worden gezet.

De kandidaten van Hunted moeten namelijk uit de handen zien te blijven van een zeer ervaren speurteam. Ike zet in op zijn instelling. “Met een positieve instelling kun je best ver komen. Je hoeft geen warrior te zijn, maar met de juiste instelling moet je dit ook kunnen halen.”

Ike Sijben als meisje in Hunted

Daarnaast moet Babette voor het extra zetje zorgen. Want de Brabantse is namelijk kapster. En of Ike met al haar plannen zo blij is? “Ik wil van Ike een meisje maken. Iedereen verwacht een korte of een lange pruik. Maar ik wil van Ike een meisje maken alsof we twee vriendinnen zijn”, zo zegt ze over Ike in het introductiefilmpje van Hunted.

Voor de broer en zus is de klopjacht op NPO3 een ideaal spel om zich in te werpen. Ieder jaar willen ze namelijk iets doen dat volledig buiten hun normale leven valt. Toen ze de oproep zag voor kandidaten aan Hunted waren ze direct verkocht. Voor Ike Sijben is het dan ook zaak om drie weken uit de handen te blijven van een speciaal opsporingsteam.

Geplaatst door Ike Sijben op maandag 11 juli 2016

Geplaatst door Ike Sijben op maandag 7 december 2015

Geplaatst door Ike Sijben op zondag 15 maart 2015