Sterren op TV

Igmar Felicia ex-vriend van Fien Vermeulen

Igmar Felicia is de ex-vriend van Fien Vermeulen, een Nederlandse nieuwslezeres, radio-dj, televisiepresentatrice en deelneemster aan Expeditie Robinson 2019. Vriend Igmar is zelf ook radio-dj en stapte in 2019 nog over van Q-Music naar Radio 538.

Igmar Felicia ex-vriend Fien Vermeulen

Igmar Felicia is in 1990 geboren in Amersfoort. Zijn carrière op de radio ging in 2013 van start bij Nu Talent, dat valt onder de 538 Groep.

Al snel maakte hij de verhuizing naar Slam! FM, waar hij een jaar later begon met zijn eigen programma Bij Igmar.

Igmar Felicia dj op Radio 538

In oktober 2017 verliet Igmar Slam! FM voor Q-Music, om samen met Mattie Valk en zijn ex-vriendin Fien Vermeulen het programma Mattie, Fien & Igmar in het leven te roepen. Zo leerden de twee elkaar dan ook kennen.

Tegenwoordig draait Igmar op Radio 538, is hij het vaste gezicht van 538 TV en schuift hij regelmatig bij RTL Boulevard aan om over muziekgerelateerde zaken te praten.

Fien Vermeulen nieuwslezeres en radio-dj Q-Music

Fien Vermeulen is in 1991, een jaar later dan ex-vriend Ingmar Felicia, geboren in dezelfde stad Amersfoort. Ze studeerde in Amsterdam en begon in 2015 bij Q-Music. Tegenwoordig is ze nieuwslezeres tijdens de shows van Domien Verschuuren en tv-presentatrice in de ochtendshow van het Algemeen Dagblad.

Verder is Fien Vermeulen één van de deelnemers aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson, in 2019. Ze verruilde de radiostudio dus even voor een onbewoond eiland, zonder ex-vriend Igmar Felicia aan haar zijde.

© Instagram
© Instagram