Sterren op TV
Ies De Wereld Volgens 80-jarigen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 februari 2018

Ies charmeert in De Wereld Volgens 80-jarigen

Ies is een kwieke verschijning in De Wereld Volgens 80-jarigen. Hij mag dan wel 88 jaar oud zijn, dat is niet te merken bij de man uit Dieren. Hij flirt er na het overlijden van zijn vrouw lustig op los, zo ook in het huis.

Ies heeft een druk sociaal leven

Voor Ies is De Wereld Volgens 80-jarigen een mooie uitdaging. Hij is zeer actief en altijd vrolijk. Met een druk sociaal leven geniet Ies volop van het leggen van een kaartje, hij heeft een eetclubje en zit net zoals Egbert, eveneens deelnemer aan het SBS6-programma, in een koor.

Stilzitten doet Ies dan ook niet, want je treft hem in en rond Dieren ook aan op de fiets, wandelend of in de sauna. Het hoort allemaal bij zijn wekelijkse activiteiten.

Ies heeft klein hartje in De Wereld Volgens 80-jarigen

Ies is lang getrouwd geweest, maar heeft afscheid moeten nemen van zijn vrouw. Na haar dood is Ies niet bij de pakken gaan neerzitten, maar juist weer de wei ingegaan. Hij flirt erop los, dus het is boeiend om te zien of de dames in het huis van De Wereld Volgens 80-jarigen zijn charmes weten te bedwingen.

Daarbij heeft Ies een duidelijke lijfspreuk, namelijk Een man mag niet Huilen. Volgens de makers van het SBS-programma, waarin acht tachtigers een maand lang in een huis wonen met de nieuwste technologieën en daarmee om moeten zien te gaan, heeft Ies toch echt een klein hartje.

Alle deelnemers De Wereld Volgens 80-jarigen: Egbert | Cees | Bep | Jo | Joke | Hennie | Martin