Sterren op TV
Ibi Makienok vrouw Simon

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 7 juni 2017

Ibi Makienok is de vrouw van FC Utrecht-spits Simon Makienok

Ibi Makienok is de vrouw van Simon Makienok. Simon is in de zomerse transferperiode van 2017 naar Nederland gehaald door FC Utrecht en blijkt in zijn vaderland Denemarken al een heel leven opgebouwd te hebben met de zestien jaar oudere Ibi. Niet alleen de voetballer is een bekende in Denemarken, ook zijn vrouw kan er wat van. Ibi is model, actrice, zangeres en regelmatig te bewonderen op de Deense televisie. In hun relatie hebben Simon en Ibi een grote tegenslag gekend, maar desondanks zijn ze elkaar altijd trouw gebleven.

Vrouw van Makienok is model

Ibi Makienok, geboren als Ibi Katrine Støving, mogen we met recht een alleskunner noemen. De op 2 februari 1975 in Aarhus geboren vrouw van Simon Makienok heeft in haar leven al vanalles gedaan. Ze was balletdanser, actrice, model, schrijver en zangeres.

De meeste bekendheid heeft ze ongetwijfeld verworven met haar carrière als zangeres. Zo was ze korte tijd onderdeel van de groep Milc en heeft ze onder meer een titelsong ingezongen voor Paradise Hotel. Ibi heeft met al haar talenten al een aantal prijzen in de wacht gesleept.

Ibi eerder vriendin andere voetballer

Ibi Makienok is tegenwoordig de vriendin van Simon Makienok, maar voor hem heeft ze ook al wat relaties gehad. Tussen 1998 en 2003 was ze de vriendin van zanger René Dif, die later nog eens veroordeeld werd voor geweld tegen Ibi. Tussen 2005 en 2007 had Ibi een relatie met een andere zanger, namelijk Alex Ambrose. In 2007 verloor ze haar hart aan een voetballer. Ze werd verliefd op Tobias Grahn, met wie ze in 2008 een zoon kreeg: Anakin. In 2009 ging de relatie over. Sinds 2013 mag Ibi zich de vriendin van Simon Makienok noemen. Met de boomlange speler van FC Utrecht is ze sinds 6 september 2014 getrouwd.

Of Ibi en Simon ooit nog aan kinderen kunnen beginnen, is zeer twijfelachtig. In 2015 kreeg Ibi te maken met ernstige nierfalen waarbij ze lange tijd niet wist of ze het zou overleven, vertelde Ibi onlangs aan Det Næste Kapitel op Radio 24syv. Het is de vraag of de kinderwens van Simon met Ibi later alsnog ingewilligd kan worden. Op dit moment is de voetballer vooral de trotse stiefvader van Anakin.

Ibi Makienok is te volgen via Instagram en Facebook.