Sterren op TV
Hunted deelnemers

Hunted deelnemers

Hunted werd op maandag 17 oktober 2016 voor het eerst uitgezonden door de AVROTROS. In totaal bestaat het eerste seizoen van de serie uit zes afleveringen. Na de laatste aflevering van het eerste seizoen, was al bekend dat er gezocht ging worden naar deelnemers voor een tweede seizoen. Een seizoen 2 zal dan ook ongetwijfeld spoedig volgen.

Jacht op voortvluchtigen

In Hunted staat de jacht op voortvluchtige criminelen centraal. Een team van specialisten moet onder leiding van Sander Schaepman alles in het werk zetten om twaalf voortvluchtige Nederlanders te pakken te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen, kunnen ze onder meer camerabeelden opvragen en telefoons afluisteren. Slaagt het team erin om iedere voortvluchtige te pakken te krijgen?

Hunted deelnemers – seizoen 2

Het eerste seizoen van Hunted bleek zo’n groot succes dat er een tweede reeks wordt gemaakt van dit programma. Met Art Rooijakkers als presentator gaan dit jaar zelfs veertien mensen proberen om drie weken uit de handen van de jagers te blijven.

De veertien kandidaten vormen niet allemaal een tweetal. Amy, Omar, Mike en Erwin gaan alleen aan de slag om zich zo goed mogelijk te verstoppen. De andere kandidaten vormen wel een team.

Kandidaten
David en Ernesto Annoury en Dries
Omar Abdelkarim Mike de Boer
Robin en Ashley Krista en Daniëlle
Amy Scholten Erwin Swiers
Meike en Froukje

Hunted deelnemers – seizoen 1

In het eerste seizoen van Hunted stonden twaalf Nederlanders centraal die allemaal het idee hadden dat ze uit de handen van de specialisten konden blijven. Uiteindelijk is het slechts één iemand gelukt om de specialisten te slim af te zijn. De één na de ander trapte in een val van het professionele team, op één man na.

Evert Kramer, die veel ervaring heeft opgedaan in het leger, kroonde zich tot de winnaar van het programma door onder meer een helikopter te gebruiken om zijn tegenstanders te slim af te zijn.

Kandidaten
Babette Sijben Ike Sijben
Ezme Hetharia Richard Cutillo
Iwana Rietveld Laura Bos
Jan Kruithof Raymond Kruithof
Evert Kramer
Frank Smit
Kubilay Aldemir
Lenny Keylard