Sterren op TV
Honoria Roelvink

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 april 2017

Laatst Geüpdatet: 3 april 2017

Honoria Roelvink stiefmoeder Donny en Dave en vrouw Dries

Honoria Roelvink is de vrouw van Dries en de stiefmoeder van Donny en Dave. Het duo stapte in 2010 in het huwelijksbootje en is een jaar later nog altijd dolgelukkig met elkaar. Nog niet eens zo heel lang voordat Honoria ten huwelijk werd gevraagd, zette Dries definitief een punt achter zijn huwelijk met Luciënne Kenter. Met haar was Roelvink al lang niet meer gelukkig en in juni 2009 strandde het huwelijk dan ook. Twee maanden later werd bekend dat Honoria de man met de gele zwembroek aan de haak had geslagen.

Honoria Roelvink getrouwd met Dries

Honoria Roelvink mag zich sinds 2010 de vrouw van Dries Roelvink noemen. De in Amsterdam woonachtige dame werd begin 2010 door Dries ten huwelijk gevraagd en het huwelijk liet daarna niet heel lang op zich wachten. Tijdens een etentje vond het huwelijksaanzoek plaats.

Dries was in eerste instantie nooit van plan iets te beginnen met de manager van een chique pakkenwinkel. Hij verwachtte niet dat er een serieuze relatie uit zijn ontmoetingen met Honoria kwam. Inmiddels zijn ze echter al jarenlang gelukkig getrouwd en mag Honoria zich de stiefmoeder van Dave en Dries noemen.

Honoria Roelvink in De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken

Honoria Roelvink is één van de dames die we voorbij zien komen in De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. De stiefmoeder van beide heren laat zich graag uit over de jongens. Alhoewel Honoria pas sinds zo’n zeven jaar echt met het leven van Dave en Donny te maken heeft, heeft ze al een heleboel met de heren meegemaakt.

Onder andere de seksrel van Dave, waar ze later over sprak met Shownieuws. “Het was daar en je kon het niet weggummen. Wat mij toen het meest pijn deed was dat ik toen een vader zag die niets meer kon doen”, vertelde Honoria over haar echtgenoot.