Sterren op TV
Hilda van der Meulen Het Mooiste Meisje van de Klas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Hilda van der Meulen in Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen doet mee aan Het Mooiste Meisje van de Klas. Hilda heeft er altijd goed uitgezien en dat heeft haar heel wat gebracht in haar carrière. Toen ze opgroeide wees echter niets erop dat ze uiteindelijk tussen de sterren terecht zou komen. In Het Mooiste Meisje van de Klas worden we meegenomen naar het verleden van Hilda.

Hilda van der Meulen Het Mooiste Meisje van de Klas

Hilda van der Meulen is Het Mooiste Meisje van de Klas. Hilda heeft een onbezorgde jeugd in het Friese dorpje Oudeschoot. Ze groeit op tussen de paarden, is druk bezig met de paardensport en heeft een avontuurlijke jeugd. Als ze wat ouder wordt, wordt al snel duidelijk dat de mannen stuk voor stuk voor haar vallen.

Het is dan ook niet verrassend dat Hilda op de Mavo in Heerenveen de jongens van zich af moet slaan. Alle jongens hebben een oogje op haar, maar dat is nog niet alles. Tijdens een avondje stappen loopt ze niemand minder dan Koen Wouters van Clouseau tegen het lijf en ook hem betovert ze. Hij schrijft dan ook het liedje Hilda voor haar.

Hilda van der Meulen Miss Nederland

Hilda van der Meulen bereikt echter nog veel meer met haar uiterlijk. Ze wordt in 1993 gekroond tot Miss Nederland en vertrekt al snel daarna naar het buitenland. Ze komt in de high society van Londen en Los Angeles terecht. Ook gaat ze naast haar carrière als fotomodel aan de slag als actrice. In Het Mooiste Meisje van de Klas komen we erachter wat ze allemaal te danken heeft aan haar uiterlijk en waarom ze terug is gekeerd naar Nederland. Duidelijk is alvast dat Hilda al een tijdje de trotse moeder is van een zoontje. Is ze voor hem teruggekeerd naar Nederland? Ook is ze directrice van Stichting Aldfaers Erf.

In gesprek met Het Nieuwsblad sprak ze onlangs al eens over Clouseau. “We hebben de hele avond gepraat en gedanst. Bij het afscheid heb ik Koen nog snel een kusje gegeven. Dat intieme momentje kwam er eigenlijk totaal onverwacht. Ik denk niet dat Koen er nog op had gerekend. Later is er natuurlijk nog meer gebeurd, maar dat is en blijft iets tussen Koen en mij…”, gaf ze toe. Of ze hem nog eens wil zien? “Mocht de gelegenheid zich voordoen, heel graag zelfs. Ik ben er ook van overtuigd dat het ooit nog wel eens zal gebeuren.”

Hilda van der Meulen is te volgen via Facebook en Instagram.