Sterren op TV

Het turbulente (liefdes)leven van Andre Hazes jr

Inhoudsopgave

André Hazes junior mag zonder twijfel één van dé mediapersoonlijkheden van dit moment genoemd worden. De zanger is niet alleen meer bekend om zijn vocale kwaliteiten, zijn leven staat ook vrijwel constant in de spotlights, waarbij zijn liefdesleven breed wordt uitgemeden in de showbizzrubrieken.

Het evenbeeld van André Hazes senior?

Zijn bekendheid begon als jongste zoon van zijn gelijknamige vader, de volkszanger André Hazes. André Hazes senior overleed op 54-jarige leeftijd in 2004 door een hartstilstand. André Hazes jr. treedt nu in zijn vaders voetsporen, ook hij is volkszanger geworden. Daarnaast presenteert Hazes jr. televisieprogramma’s en is hij een geliefd persoon om te volgen voor de showbizz wereld. In de familie Hazes is er altijd wel iets aan de hand. Samen met zijn familie heeft André Hazes jr. ervoor gezorgd dat zijn vader, André Hazes senior, eigenlijk onsterfelijk is geworden. Senior is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek.

Liefdesleven van Andre Hazes jr

Over het liefdesleven van André Hazes jr. is veel commotie geweest. De 16 jaar oudere Monique Westenberg was lange tijd, 7 jaar, dé vriendin van André Hazes jr. Samen hebben Westenberg en Hazes een zoontje met de verrassende naam André. Deze relatie heeft echter geen stand gehouden, in 2018 en 2019 gingen de twee al eens uit elkaar. Hazes jr. ging er in 2020 vandoor met de 19 jaar oudere Bridget Maasland, zij hadden een korte, maar heftige, relatie. De relatie tussen Maasland en Hazes jr. duurde slechts 3 maanden. Volgens Maasland mocht de relatie geen stand houden, omdat de media er teveel druk op had gezet en daardoor heeft hun liefde niet kunnen ontplooien. De media zou het dus voor het liefdeskoppel verpest hebben. Een bijkomende reden was volgens Maasland dat de levensvisies van de twee teveel verschilden.

Sarah van Soelen

Na dit avontuur was Hazes jr. weer even terug bij Monique Westenberg en waren zij in 2020 kort verloofd, maar het mocht niet zo zijn. André Hazes jr. startte al snel een relatie met Sarah van Soelen en trok bij haar ouders in, de volgorde van deze twee gebeurtenissen blijft een beetje onduidelijk. Deze onthulling viel bij een aantal mensen zodanig in verkeerde aarde dat André Hazes jr. en Van Soelen dreigementen ontvingen, meldde het AD. De dreigementen waren zo heftig dat zowel van Soelen als Hazes jr. beveiliging nodig hadden. Hazes jr. is zelfs achtervolgd door paparazzi. Sarah van Soelen en André Hazes jr. hebben in 2021 samen een appartement van € 8 ton betrokken. Dit appartement is om de hoek bij Monique Westenberg, André Hazes jr. zegt altijd binnen een straal van 5 kilometer van zijn zoon te willen wonen. Eind 2021 eindigt de relatie alweer en de details worden breed uitgemeten door Yvonne Coldeweijer.

Turbulente relatie met moeder en zus

De relatie tussen André Hazes jr., zijn moeder, Rachel Hazes, en zus, Roxeanne Hazes, is niet altijd even goed geweest. Afwisselend is er wel en geen contact tussen de familieleden. André Hazes jr. heeft het contact uiteindelijk weer in stand gebracht en heeft nu met zijn zus én met zijn moeder contact. Roxeanne Hazes is echter niet op goede voet moet haar moeder Rachel Hazes, zij spreken elkaar eigenlijk niet. Deze familiaire aangelegenheden zorgen er voor dat de familie vaak het showbizznieuws haalt. Dit komt mede doordat de familie Hazes ruzies nog wel eens uitvecht in de publiciteit. Wanneer er geen contact is, komt het wel eens voor dat het ene familielid het andere familielid via de (sociale) media probeert aan te spreken op zijn/haar gedrag.

Eigen zangcarrière

Jr. maakte indruk toen hij als 10 jarige jongen op de afscheidsceremonie van zijn vader een toespraak hield in een bomvol Amsterdam ArenA. In 2007 had Hazes jr. een doorbraak toen hij in een televisie programma in duet met Hazes een liedje opnam met zijn overleden vader, dit werd een nummer 1 hit in Nederland. Daarna heeft Hazes jr. een carrière als volkszanger opgebouwd, hij treedt volledig in de voetsporen van zijn vader. In de familie Hazes is het nooit saai, er is altijd veel te doen rondom de zanger. Er zijn eigenlijk altijd wel problemen in de familiaire of relationele sfeer. Hierdoor komt André Hazes jr. vaak ter sprake in programma’s zoals RTL boulevard. In 2021 is er bij AVRO TROS een documentaire Kleine jongen uitgezonden, deze documentaire gaat over André Hazes senior. Er is veel commotie ontstaan omdat er bij betrokkenen geen toestemming gevraagd zou zijn, of, doordat er bij geweigerde toestemming alsnog beelden zijn gebruikt. Vooral Roxeanne Hazes is erg boos over de documentaire.