Sterren op TV
Dariga Heijne Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Hermineh Sarkasian en Dariga Heijne in Idols

Hermineh Sarkasian en Dariga Heijne doen mee aan Idols. Beide dames produceren een flink geluid, maar of het de jury van Idols ook weet te overtuigen?

Hermineh Sarkasian kan jury Idols niet omver blazen

Hermineh Sarkasian doet mee aan Idols omdat ze al van jongs af aan droomde om een popster te zijn. De twintigjarige is momenteel op zoek naar werk. Dat probeert ze dus via haar stem voor elkaar te boksen, alleen dat blijkt bij Idols nog niet te lukken. Tijdens haar auditie wilde Hermineh de jury proberen weg te blazen en qua overtuiging was dat zeker het geval. Daarvoor koos ze het nummer Fallin’ van Alicia Keys. Veel medekandidaten waren al gesneuveld over dit heftige nummer en dat was ook het geval voor Hermineh. Met name de imitatie van Jamai maakte haar auditie nogal pijnlijk, zowel qua Engelse taal als qua uithalen. “Het was ongemakkelijk om naar te kijken”, vatte Jamai het samen. Het avontuur van Hermineh bij Idols hield dan ook al snel op.

Dariga Heijne maakt bij Idols indruk met haar hapjes

Dariga Heijne wil in Idols haar droom laten verwezenlijken. De 28-jarige vertaalster uit Kazachstan zingt, danst en acteert graag. “Er een show van maken en op een groot podium zingen.” Haar werk als vertaalster komt door haar afkomst goed uit, want ze spreekt ook Russisch en Engels. Dariga is naar Nederland gekomen omdat ze met een Nederlander is getrouwd. Bij de jury maakte ze gelijk een goede beurt doordat ze een Kazaks lekkernij had gemaakt met de naam Baursak. De hapjes maken op de jury van Idols meer indruk dan haar vertolking van You’re Simply the Best van Tina Turner. Jamai noemde de auditie van Dariga zelfs ‘horrible’. Daar was ze het absoluut niet mee eens, maar voor haar hield het Idols-avontuur wel op.