Sterren op TV
Herbert Bodendorfer van Jolien Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Herbert Bodendorfer vriend Jolien in Temptation Island

Herbert Bodendorfer doet met zijn vriendin Jolien Puype mee aan Temptation Island. Hij is niet altijd trouw geweest in zijn relatie en krijgt met hun gezamenlijke deelname aan het programma de kans om te laten zien dat hij de verleiding best kan weerstaan. En mocht hij daadwerkelijk van de andere vrouwen af kunnen blijven, is Jolien zelfs bereid om aan kinderen te beginnen met Bodendorfer. Alhoewel Herbert in Temptation Island vreemd is gegaan met Saartje, is hij nog altijd samen met Jolien.

Wie is Herbert Bodendorfer?

Herbert Bodendorfer is 22 jaar en één van de deelnemers aan Temptation Island. Deze jongeman is afkomstig uit Curitiba, een stad in Brazilië. Tegenwoordig woont hij echter in België en om exact te zijn in Deinze, samen met zijn vriendin Jolien.

Hij studeerde in het verleden aan de Universiteit van Gent en is tegenwoordig werkzaam als personal trainer. Het is dan ook duidelijk dat deze hunk over een lichaam beschikt om u tegen te zeggen en nog altijd is hij regelmatig in de sportschool te vinden om zijn lichaam in de juiste vorm te houden.

Herbert en Jolien in Temptation Island

Herbert en Jolien gaan met hun deelname aan Temptation Island de ultieme test aan. Het is de vraag of Bodendorfer nu wel van de vrouwen af weet te blijven. Vier jaar geleden ging hij tenslotte vreemd en sindsdien mag hij niet meer uitgaan. Hij krijgt nu een nieuwe kans om het vertrouwen van Jolien te winnen.

Als dat goed verloopt, is Jolien best bereid om kinderen met Herbert te krijgen. Maar ook wanneer Jolien zich niet aan de afspraken houdt, kan het weleens verkeerd aflopen. “Ik ben sowieso een wraaknemer, dus ik denk wel dat dat volledig mis gaat. Ik zou wel wraak nemen, mocht zij iets mis doen”, aldus de woorden van Herbert. Deze hunk en Jolien leerden elkaar overigens kennen in Gent, in de Blaarmeersen. Ze hadden al vrij snel een klik en binnen no time ook een relatie.

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lize & Jefferson, Lisa en Merijn en Rosanna & Niels.

Herbert Bodendorfer is te volgen via Facebook en Instagram.