Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 december 2021

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Herald Adolfs is de man van Carlo Boszhard

Carlo Boszhard heeft al een lange staat van dienst in de televisiewereld, maar hij is ook succesvol stemacteur. Boszhard heeft al lange tijd een relatie met Herald Adolfs. Ook Carlo’s broer Ron Boszhard werkt in de televisiewereld.

Carlo Boszhard werd geboren op 26 juni 1969 te Amsterdam. Hij is een presentator, zanger, tekstschrijver, imitator en acteur. De presentator is voornamelijk bekend geworden als presentator van Telekids en als imitator in het bekende programma De TV Kantine met Irene Moors. Boszhard is sinds 2007 al gelukkig samen met zijn vriend Herald Adolfs. Adolfs is een tv-producent die onder andere achter de schermen werkt bij De TV Kantine.

Inhoudsopgave

Vanaf een jonge leeftijd voor theater

Boszhard groeide op in Amsterdam en had vanaf een jonge leeftijd al een grote liefde voor toneel. Toen hij 13 jaar was begon hij in het theater De Engelenbak in Amsterdam. Hij kreeg hier les van Paul van Leeuw. Boszhard besloot om de Land- en Tuinbouwschool te gaan volgen en daarna kwam hij in de verzorging terecht. Zijn liefde voor show en toneel leidde hem naar diverse televisieprogramma’s zoals de Ep Oorklep Show en Verona. In 1989 reageerde Carlo Boszhard op een AVRO advertentie. Hij werd uitgekozen als presentator bij Pauze TV.

Start van bekende duo Carlo Boszhard en Irene Moors

In 1991 maakte Carlo Boszhard de overstap naar RTL4. Hij presenteerde samen met Irene Moors het populaire kinderprogramma Telekids. Het bekende duo zorgde ervoor dat het programma een van de beste bekeken kindershows in Nederland werd. Het programma leverden ook enkele gouden platen en kinderfilms op. In 1997 ontvingen zij de Kinder Margriet Prijs.  Boszhard was niet alleen als presentator op tv te zien, maar ook regelmatig te horen in diverse animatiefilms. Zo sprak hij stemmen in van personages in films als Shrek, Ice Age en Mulan. In 2002 ontving hij een Zilveren Televizier Ster en een Rembrandt-Award voor ‘Beste TV-man’.

Drijvende kracht achter de TV Kantine

Een van Boszhard’s grote talenten is het imiteren van bekende mensen. De imitator was de drijvende kracht achter het bekende RTL4-programma De TV Kantine. Samen met Irene Moors imiteert hij diverse bekende mensen in het satirische programma. Het programma won in 2010 een Gouden Televizier Ring.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Liefde voor en achter de schermen

De Amsterdamse presentator is al jaren gelukkig met zijn vriend Herald Adolfs. De twee kregen een relatie in 2007. Ze spenderen niet alleen privé veel met elkaar door, maar ze werken ook regelmatig samen. Adolfs werkt namelijk als eindredacteur en producent van het TV-programma De TV Kantine. Hij was zelfs enkele keren te zien in het programma met een kleine rol. Boszhard deelt regelmatig foto’s van de twee op zijn Instagram-pagina. Adolfs dompelt zich af en toe ook onder in dragoutfit. Herald kenmerkt zichzelf op zijn Instagram-pagina met: TV Producer, De TV Kantine, Make Up Your Mind, De Casting Kantine, Satire, Drag Show en Cat Dad.

,,We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt”, vertelde Carlo over zijn liefde voor Herald in The Story of My Life. Het koppel koesterde lange tijd een kinderwens en wilde graag een kindje adopteren. Ze oriënteerden zich lange tijd op de mogelijkheden, maar eind 2018 lieten Carlo en Herald weten toch af te zien van adoptie. ,,Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op, maar de kinderwens zal blijven bestaan”, schreef Herald destijds erover op Instagram.