Sterren op TV
Love is in the Air Henry Erica Nicky

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 april 2017

Laatst Geüpdatet: 19 april 2017

Henry en Erica in Love is in the Air

Henry en Erica zijn te zien in Love is in the Air. Presentator Robert ten Brink is afgereisd naar Argentinië om Henry en zijn familie eindelijk weer te herenigen. Daarnaast worden ook Monique, Eric en Dané meegenomen. Zij hebben hun dochter en zus Nicky al lange tijd niet meer gezien en juist daar wil Ten Brink dolgraag verandering in brengen.

Henry en Erica in Love is in the Air

Henry en Erica doen mee aan Love is in the Air. Ze hebben elkaar al heel lang niet meer gezien nadat Erica met de rest van de familie terugkeerde naar Nederland, maar Henry op zijn beurt besloot om in Tres Arroyos (Argentinië) achter te blijven. Al tien jaar lang moet Erica het zonder haar broer stellen en ze hoopt dat daar nu eindelijk verandering in komt.

En gelukkig voor haar komt Robert ten Brink met Love is in the Air maar wat graag helpen. Eindelijk gaat ze langs in Zuid-Amerika.

Monique, Eric en Dané naar Argentinië

Monique, Eric en Dané gaan ook mee naar Argentinië in Love is in the Air. Niet om het verhaal van Henry en Erica compleet te maken, maar om een eigen familielid eindelijk terug te zien. Nicky, de dochter van Monique en Eric en de zus van Dané, woont op Buenos Aires, samen met de liefde van haar leven.

Heel graag hopen ze haar weer eens terug te zien alleen nu Eric geen baan meer heeft, kunnen ze het financieel gezien niet opbrengen een dergelijke reis te boeken. Gelukkig brengt Ten Brink ze weer samen en kan de familie eindelijk zien hoe Nicky het heeft in Argentinië.

De aflevering met Henry, Erica, Monique, Eric, Dané en Nicky is op woensdag 19 april te zien op RTL 4.