Sterren op TV
Henk Patricia De Slechtste Chauffeur van Nederland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Henk en Patricia in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Henk is door zijn vriendin Patricia te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland. Patricia Vermeulen vond dat het tijd werd voor verandering en gaf haar vriend Henk Vervoort dan ook op voor het programma. Henk is afkomstig uit Eindhoven en tegenwoordig woonachtig in Woensel. Hij is 24 jaar oud en studeerde in het verleden Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Henk wordt omschreven als een chaotische en klunzige stresskip. Op de weg is hij een gevaar voor zichzelf en anderen.

Henk bakt er niets van…

Henk Vervoort bakt er helemaal niets van achter het stuur. Althans, dat is wat Patricia ons doet geloven in de eerste aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland. “Ik heb Henk opgegeven, omdat hij gewoon een gevaar op de weg is.”

“Hij denkt dat hij super goed kan rijden, maar hij bakt er eigenlijk gewoon helemaal niets van. Te gevaarlijk. Hij let niet op, hij heeft geen inzicht in het verkeer, hij is alleen maar bezig met andere dingen in plaats van het autorijden zelf”, zo vertelde de toch wel wat bezorgde Patricia over haar vriend.

Henk in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Henk beseft overigens zelf ook wel dat hij niet de perfecte chauffeur is. Hij maakte al het één en ander mee op de weg. “Er zijn wel eens gevaarlijke situaties door mijn toedoen. Ik doe heel erg luchtig erover en dat is een klein beetje zelfbescherming en aan de andere kant ben ik best wel joviaal, zeker in de auto”, zo sprak Henk zich uit.

In De Slechtste Chauffeur van Nederland zal de jongeman toch echt moeten laten zien dat hij zijn rijkunsten kan verbeteren. Anders is hij zowel zijn rijbewijs als zijn auto kwijt. De verliezer ziet zijn auto tenslotte overreden worden door een grote tank.

Henk is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 zijn Jolanda en Joost, Juliette en Hans, Nicole en Dominique, Marsha en Angelo, Emese en Ferry en Tireilly door Cora.