Sterren op TV
Helena, moeder Nadjia en Harm Help, Mijn Man Is Klusser

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Helena, moeder Nadjia en Harm in Help, Mijn Man Is Klusser!

Helena heeft haar moeder Nadjia en vader Harm opgegeven voor Help, Mijn Man Is Klusser! De dochter van het stel kon niet langer aanzien dat het gezin moest wonen in een huis dat nog lang niet klaar was. “Ik heb mijn vader opgegeven voor Help, Mijn Man Is Klusser! Hij heeft de belofte gemaakt om het huis af te hebben, maar drie jaar later is dat nog steeds niet gebeurd. Dat zorgt voor best wel wat spanningen”, vertelde Helena. Reden genoeg dan ook voor dochter Helena om in te grijpen.

Helena, Nadjia en Harm in Help, Mijn Man Is Klusser

Helena, Nadjia en Harm wonen als gezin in een mooi huis in Utrecht. Het probleem is echter dat het vooral na een uitbouw is misgegaan. Harm heeft het werk in het huis nooit afgemaakt. Vijfentwintig jaar geleden liet Nadjia alles in Rusland achter zich om met haar grote liefde Harm te kunnen zijn.

Ze krijgen samen een dochter en ze verhuizen naar een dertiger jaren woning in Utrecht. Alhoewel het huis er van de buitenkant prima uitziet, is er aan de binnenkant van alles mis. Zo erg zelfs dat Helena zich schaamt om haar verjaardag thuis te vieren en dat heeft ze dan ook al drie jaar niet gedaan.

Nadjia baalt van Harm in Help, Mijn Man Is Klusser

Nadjia baalt van het feit dat Harm zo laks is als het gaat om het op orde brengen van het huis. “Het staat zo op een laag pitje en het gaat zo langzaam allemaal. Ik ben op. Ik ben gebroken. Ik kan er niet meer tegen. De relatie gaat daar kapot aan. Dan moet ik weg. Dan moet ik voor mezelf kiezen”, zo vertelde moeder Nadjia.

Harm krijgt dan ook nog één kans, waarbij Nadjia het vooral belangrijk vindt dat de keuken wordt opgeknapt. Zo heeft ze geen magnetron, geen oven, geen vaatwasser, zit het aanrecht volledig los en vallen de keukenkastjes uit ellende uit elkaar. Alleen haar hobby: het fokken van dobermanns en het zijn van internationaal schoonheidskeurmeester, houdt Nadjia nog op de been. John Williams schiet het gezin te hulp in Help, Mijn Man Is Klusser.