Sterren op TV

Heeft top-bodybuilder Wesley Vissers een vriendin?

Wesley Vissers is de grootste Nederlandse bodybuilder die wij van dit moment kennen. De Oosterhoutse jongen afgelopen jaar 8e geworden op de Mr.Olympia Classic Physique in Las Vegas. Hij heeft enorm veel passie voor zijn sport. Maar heeft hij naast zijn sportcarrière, ook een carrière op het gebied van liefde?

Sportcarrière van Wesley Vissers

Wesley Vissers is 29 jaar en geboren in Oosterhout. Hij is 1,88 lang en doe3t al jaren mee in de bodybuild scene. Wesley begon met gewichtheffen toen hij 14 jaar was, op dat moment wist hij totaal nog niet wat hij met zijn leven wilde doen. Zijn vader hielp hem op de rit om bezig te gaan met fitness. Op dat moment was Wesley ook al aan het kijken naar de Mr.Olympia die in die tijd Ronnie Coleman en Jay Cutler waren. In een podcast bij Sportpoeder vertelt hij dat de grootste uit de gym naar het toe kwam en hem vroeg waarom hij nog niet meedeed aan wedstrijden.

Hij wou Wesley gratis coaching aanbieden zodra hij mee zou doen aan een wedstrijd die later het jaar georganiseerd werd. Wesley verteld dat zo het balletje is gaan rollen. In 2013 sloot hij voor het eerst aan bij de FlexCup Junior Division en wist hier eerste te worden. De opvolgende jaren wist hij wederom succes te halen met alle wedstrijden in de top 5 te belanden.

In 2018 sloot hij voor het eerst aan op het echte grote podium: Mr.Olympia. Hij deed mee in de categorie Classic Physique en werd 16e. Tijdens de Mr.Olympia van 2020 en ’21 werd hij bij bijna toernooien 11e. Afgelopen jaar behaalde hij een knappe 8e positie.

Marly Nooijen de vriendin van Wesley Vissers

Om zo’n mentaliteit en discipline te krijgen, moet je goeie bouwstenen hebben. Marly Nooijen is een belangrijk persoon voor Wesley in zijn carrière. Ze ondersteunt hem op alle vlakken en geeft hem bovenal de liefde die hij nodig heeft. Het stel heeft samen twee kinderen genaamd: Dexter (2020) en Lara (2022). Zelf is Marly ook sportfanaat en begrijpt dus wel wat Wesley graag op z’n bordje wil.