Sterren op TV

Heeft Marco Schuitmaker Engelbewaarder-maker een vriendin?

Hij is in korte tijd enorm populair geworden, het nummer “Engelbewaarder”. De plaat van Marco Schuitmaker staat al weken in de hitlijsten en stootte Mart Hoogkamer met “in Spanje” van de troon. Ook gaat Schuitmaker met zijn nummer aan kop in de Sterren NL 25. Maar wie is deze Marco en heeft hij een vriendin?

Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker begon zijn zangcarrière in begin 2017 toen hij zijn eerste nummer Niemand kust als jij uit. Die zomer bracht hij ook Een nieuwe liefde uit. Met nog twee andere nummer gemaakt te hebben. Bracht hij in november 2018 zijn allereerste album Mijn droom uit. In dit album bracht hij een vijftal aan nummer uit.

In september 2022 bracht hij een nieuw nummer uit, gebasseerd op het lied M’n engelbewaarder van zangeres Mieke Gijs en Pierre Kartner. De eerste maanden was het ontvangst van de plaat niet denderend. Maar vanaf begin 2023 is het nummer niet meer weg te denken uit de stamkroegen. Mede daardoor bereikte het nummer de Nederlandse Top 40 op de 34e plek. Door deze overwinning namen veel radiostations zoals Qmusic, Radio Veronica en Radio 538 het nummer over.

Sterker nog de zanger die in Oude Pekela opgroeide mocht optreden bij het 538 Koningsdag festival. Ook zong hij zijn nummer bij een besloten feest van PSV na hun bekerwinst.

Heeft Marco Schuitmaker een vriendin?

Op dit moment lijkt het erop dat Marco Schoenmaker geen vriendin heeft. Zijn Instagram staat voornamelijk vol met foto’s en video’s over optredens en talkshows waar hij te gast is. Dus het neigt ernaar dat hij daar vooral druk mee bezig is op dit moment.

© Instagram