Sterren op TV

Heeft de bloedmooie Cejay Joosten een vriend?

Ze deelt met maar liefst zo’n 60 duizend volgers foto’s van haar mooie uiterlijk, Cejay Joosten. Tegenwoordig is ze een ware Instagram-influencer en gaat ze regelmatig samenwerkingen aan met grote bedrijven als, kledingmerk Malelions en Theorie Toppers. De pas 18 jarige weet haar bestaan al goed op te bouwen met een behoorlijke following. Maar heeft Cejay een vriendje?

Wie is Cejay Joosten?

Cejay is misschien al wel eerder een bekend gezicht geweest voor je. Ze deed namelijk op 17-jarige leeftijd al mee aan de Miss Tean Beauty of Gelderland. Hiermee won ze een plek om Gelderland op de landelijke verkiezingen te vertegenwoordigen. Ze vertelde dat ze niet verwacht had dat ze gevraagd zou worden. Op dat moment combineerde Cejay haar sport als paardenmeisje met een opleiding voor Marketing en Communicatie aan de Young Talent Academy in Nijmegen. Later kreeg ze een telefoontje dat ze door was naar de finale!

Cejay vertelde dat ze in die periode veel nieuwe dingen leerde. Vooral leerde ze zichzelf beter kennen en de omgeving om haar heen. Ze moest immers ineens bezig zijn met haar houding en de omgang van onzekerheden. Ook vertelde ze dat meer ging realiseren hoe je je medemens kunt helpen.

Na haar deelname aan ‘Miss Beauty’ zijn haar socials als een raket gegaan. Momenteel deelt ze haar dagelijkse leven op Instagram en TikTok. Op Instagram heeft ze momenteel zo’n 58 duizend volgers. Ook op TikTok is de bloedmooie Cejay Joosten populair.

Wie is de vriend van Cejay Joosten?

Veel mannen zouden het slechte nieuws moet verwerken, maar Cejay heeft een relatie. In een vragenrondje op Instagram vroeg iemand of ze een vriend had. Ze deelde hierbij een foto samen met een jongen. Later verschenen er meer foto’s van de twee op haar pagina tijden haar vakantie in Egypte. Cejay lijkt ontzettend gek te zijn met haar liefde!

© Instagram