Sterren op TV

Heeft Claes Iversen uit Wie Is De Mol een vriend?

Claes Iversen is één van de deelnemers aan het nieuw seizoen van Wie Is de Mol? De Deense mode-ontwerper heeft in het verleden meerdere relaties gehad, maar is momenteel weer vrijgezel.

Heeft Claes Iversen een vriend?

Claes Iversen heeft op dit moment geen relatie. Wel was hij in het verleden jarenlang samen met Arjen van den Hof, de grote man achter alle Vondel Hotels in Nederland. Daarvan zijn er momenteel elf, waarvan vijf in hoofdstad Amsterdam.

Voor die hotels ontwerpt en maakt Claes Iversen nog altijd de uniformen voor het personeel. Arjen en Claes kunnen dan ook nog altijd goed met elkaar opschieten, al zit er op het gebied van de liefde geen potentie meer in.

Arjen van den Hof ex-vriend Claes Iversen

In 2014 zei Claes nog over ex Arjen, in Het Parool: “Hij zag dat ik in de financiële wereld niet op mijn plaats was en hij heeft me een duwtje in de rug gegeven. Mede daarom durfde ik op mijn 25ste weer terug te gaan naar school.”

“Het was ook zijn idee om een salon en atelier op de Herengracht in Amsterdam te openen. Zakelijk heb ik veel aan hem. Hoewel hij niet in de mode maar in de hotelbranche werkt, kan hij me helpen als het gaat om zakelijke afspraken.”

Claes Iversen mode-ontwerper uit Denemarken

Claes Iversen is geboren in Denemarken, maar kwam al in 1998 naar Nederland. In ons kikkerland groeide hij uit tot één van de bekendste mode-ontwerpers van het moment: zo is hij bijvoorbeeld hofleverancier van de jurken van Koningin Máxima.

In de collecties van Claes vinden we alle soorten jurken terug: van sprookjesjurken tot bruidsjurken en van couture tot juist zeer draagbare kleding.

Claes Iversen deelnemer Wie is De Mol? 2020

Claes Iversen is de eerste bekendgemaakte deelnemer aan Wie Is De Mol? 2020. Die serie werd vorig jaar nog gewonnen door actrice Sarah Chronis, waar nieuwslezeres Merel Westrik de mol was. Zanger Nielson werd de verliezend finalist.

Dit bericht bekijken op Instagram

All set for the #voguefashionfestival2017 #25questions #fashion #design #gettingready #vogue #speaker #excited

Een bericht gedeeld door Claes Iversen (@claesiversen) op