Sterren op TV

Heeft Anthony Kruijver een vriendin?

Het is misschien een van de grondleggers van de Nederlandse sportwereld. Met video’s over fitness en voeding is hij een enorme inspiratiebron voor veel jongeren. Anthony Kruijver, is al zo’n 7 jaar actief op youtube en post vlogs, voeding video’s en zijn routine in de sportschool. 

Anthony Kruijver

Anthony is 30 jaar en is al een aantal jaar een inspiratiebron voor voornamelijk jongere sporters. Hij maakt hij zo’n 7 jaar video’s over zijn sportschool oefeningen, voeding, kleding en Q&A’s. In een interview met Gym Junkies vertelde hij dat niet alles vanzelfsprekend ging. Hij gaf aan dat hij niet in één keer alles omgooien. In die tijd hing hij nog veel op straat, was hij een vaste roker en was hij net na een aantal jaar gestopt met honkbal.

Net voor zijn 18e begon Anthony met krachttraining en kreeg hij meer discipline om gezonder te leven. Hij stopte met roken en dat zorgde voor veel meer energie. Hij begon zijn gezonde lifestyle met een startgewicht van zo’n 110 kilo. Momenteel ziet hij er erg droog en gespierd uit! En is er niks meer over van zijn wat “zwaardere” fase. Momenteel is hij druk met fitness coaching doormiddel van personal training met klanten van hem. Via zijn site of DM kun je hem benaderen om coaching van hem te krijgen.

Heeft Anthony een vriendin?

Op YouTube heeft Anthony al meerdere filmpjes gemaakt dat hij op date is samen met een paar meiden. Maar het lijkt er niet op dat deze dates hem ergens naartoe hebben geleid. Zoals het er nu uitziet lijkt de Amsterdammer nog vrijgezel en erg gefocust op zichzelf en zijn volgers. Hieronder zie je een vlog waarin hij vertelt over de situatie waarin hij met een dame zat!