Sterren op TV
Harrold boer Steffi Boer Zoekt Vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 oktober 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Harrold voor boer Steffi in Boer Zoekt Vrouw

Harrold zit voor boer Steffi in Boer Zoekt Vrouw. Harrold is de grappenmaker van de groep en heeft Steffi daar tot op heden aardig mee te pakken. Zo overleefde hij al de speeddate en is hij ook de dagdate doorgekomen. Binnenkort mag hij samen met Kevin en Roel komen logeren bij Steffi. Het is de grote vraag of hij in de logeerweek ook het hart van Steffi kan raken.

Harrold uit Boer Zoekt Vrouw

Harrold doet voor Steffi mee aan Boer Zoekt Vrouw. Harrold is een echte grappenmaker en daarmee weet hij Steffi tot op heden aardig in te pakken. Hij weet ook nog goed wat hij van de boerin dacht toen hij haar voor het eerst op tv zag. “Ik vond haar spontane oproep heel leuk, gewoon echt een boerenmeid zonder poespas die duidelijk weet wat ze wil”, vertelde Harrold al.

Toch reageerde hij zeker niet gelijk. “Ik heb enkele dagen gewacht met reageren. Noem het een soort van faalangst. Gelukkig heb ik uiteindelijk na een paar dagen mijn stoute schoenen aangetrokken en toch een begin van een brief gemaakt. De brief zelf komt natuurlijk uit mijn eigen hand, maar ik heb voor de vormgeving eromheen wel wat hulp gehad van de vrouw van een collega van me. Ik ben haar natuurlijk ontzettend dankbaar.”

Harrold en boer Steffi

Met zijn brief heft Harrold boer Steffi wel al even voor zich gewonnen. “Volgens mij sprong mijn brief eruit omdat we veel dezelfde interesses hebben, maar we elkaar nog nooit hebben ontmoet. Ik gaf met mijn bijgevoegde foto’s toch net geen duidelijk beeld van mijzelf zodat haar nieuwsgierigheid was gewekt.”

Steffi zag Harrold dan ook pas voor het eerst bij de speeddate. Met zijn humor wist hij echter al snel in te pakken. Mocht Steffi ooit hulp nodig hebben op de boerderij, dan kan ze ook rekenen op Harrold. “Ik voel me wel thuis in het boerenleven omdat ik zelf in het buitengebied woon en ik werkzaam ben bij een bedrijf die hoofdzakelijk veehouders en akkerbouwer als klanten heeft. Ik zit voornamelijk in het mesttransport waardoor ik vaak persoonlijk contact heb bij de mensen”, aldus Harrold op de officiële website van BZV.