Sterren op TV
Harriët Boer Olke Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Harriët schrijft boer Olke voor Boer Zoekt Vrouw

Harriët heeft haar vizier gericht op boer Olke uit Boer Zoekt Vrouw. De 45-jarige briefschrijfster is werkzaam als instructrice paardensport en is moeder van twee dochters. Mocht de liefde tussen beiden serieuze vormen aan gaan nemen, dan zal Harriët dus samen met haar dochters de koffers moeten pakken om in Texas een nieuw leven op te bouwen.

Inhoudsopgave

Harriët schrijft boer Olke voor BZV

Harriët schreef een persoonlijke brief aan boer Olke. “Lieve Olke, hoe is het met jou. Ik voel hetzelfde wat jij zegt, wat je voelt, zoekt en mist. Een blik, een arm om je heen, gewoon er zijn voor elkaar. Ik heb twee dochters van negen en elf. Twee enorme dieren- en natuurliefhebbers. Met name paarden en pony’s, omdat dit altijd mijn werk is geweest”, schreef Harriët. Ze weet nog precies waarom ze zo snel een brief schreef.

“Wat mij raakte in zijn filmpje, was zijn goedheid, zijn karakter en zijn uitstraling. De liefde voor zijn gezin, zijn kinderen en voor zijn bedrijf. Zijn verleden is een beetje mijn verleden, dus dat komt een beetje overeen. Dan voel je wat hij bedoelt wat je mist.” Ook één van de dochters van Harriët kroop in de pen in de hoop haar dochter binnenkort weer gelukkig te zien nadat haar moeder zeven jaar geleden ging scheiden.

Harriët en boer Olke op speeddate

Harriët kon zich tijdens de speeddate goed identificeren met boer Olke. “Dit was een bijzondere brief voor mij. Vooral… nouja, je kinderen en ook mijn kinderen”, lichtte boer Olke toe. “Ja, dat was ook wederzijds. Dat je met Yvon sprak en je kwetsbaarheid. Dat was heel mooi om te horen. En jou als persoon, dat sprak ons gelijk aan”, vervolgde Harriët.

Na afloop noemde boer Olke de 45-jarige instructrice heel spontaan en ook zij was onder de indruk. “Leuk, heel erg leuk. Je voelt gewoon wat hij mist, dat je dat zelf ook mist en dat je dat hopelijk bij elkaar kan vinden.”

Harriët naar Texas

Harriët was net als Sandra en Alberdien één van de dames die het goede nieuws kreeg te horen dat ze samen met Boer Olke mee mocht naar Texas. Eenmaal op het vliegveld sloegen de twijfels toch flink toe. Harriët twijfelde of ze wel het vliegtuig op moest stappen. Het idee dat er misschien iets met haar zou gebeuren, deed haar niet goed. Toch koos ze ervoor om mee te gaan. Eenmaal in Texas liet ze geen onuitwisbare indruk achter. Het feit dat ze vegetariër is, vindt Olke, de man van de steaks, toch lastig. Hij stuurde haar bij het eerste keuzemoment dan ook naar huis.