Sterren op TV
Harrie Angelica Ex on the Beach Double Dutch

Harrie ex Angelica in Ex on the Beach Double Dutch

Harrie Snijders is de ex van Angelica in Ex on the Beach Double Dutch. Terwijl Angelica de villa al binnenkwam als de ex van Diaz, is nu ook al één van haar exen aangekomen in de villa. Harrie is echter niet van plan zijn pijlen te richten op zijn ex, zo wordt al heel gauw duidelijk.

Harrie in Ex on the Beach Double Dutch

Harrie is de ex van Angelica in Ex on the Beach Double Dutch. Harrie is 21 jaar oud en is naar eigen zeggen niet naar de villa afgereisd om weer aan te pappen met Angelica. “Ik kom niet voor haar, ik kom naar de villa om de meiden te pakken, maar ook om af te pakken.” Dat maakt Harrie ook gelijk duidelijk aan Brody, die zich inmiddels geprofileerd heeft tot de leider van de groep. “De hoofdreden is eigenlijk een beetje plezier maken. De villa op z’n kop zetten.” Als vechter van Team Holzken GoldenGlory kan dat nog best interessant worden in de villa.

Harrie is een trouwe hond

Hoe de relatie van Harrie en Angelica is verlopen, is niet duidelijk geworden in Ex on the Beach Double Dutch. Hij zou echter niet snel vreemdgaan, zegt hij zelf. “Als ik een relatie heb, ben ik een trouwe hond. En als ik geen relatie heb, dan ben ik een rauwe hond. Ik laat de natuur z’n werk doen”, legde hij uit. “Seks is overal waar ik ben. Ik probeer vanavond sowieso wel eentje te prikken. Je komt hier niet om te schaken.”

Harrie is te volgen via Instagram.