Sterren op TV

Harmen Bisschop van Tuinen de man van Pauline Wingelaar

Harmen Bisschop van Tuinen is de man van Pauline Wingelaar, die te zien was in de Nederlandse televisieserie Echte Gooische Meisjes en middels Echte Gooische Moeders terugkeerde op de buis, samen met Bo, Leslie, Florine en Kimberly.

Harmen de vriend van Pauline Wingelaar

Harmen Bisschop van Tuinen en Pauline Wingelaar zijn getrouwd in juli 2014. Ze hadden op dat moment al zes jaar een relatie en achtten de tijd dus wel rijp voor een volgende, grote en vooral mooie stap. De tortelduifjes gaven elkaar het jawoord in de Grote Kerk in Naarden-Vesting.

Inmiddels hebben ze samen ook al twee kindjes: zoons Reinier en Diederik. Manlief Harmen Bisschop van Tuinen werkt als makelaar bij Heyen Makelaars, nadat hij eerder jarenlang in het vermogensbeheer werkte namens Amstel Capital Management. Het moge dan ook duidelijk zijn dat de man van Pauline Wingelaar een aardig zakcentje verdient.

Pauline Wingelaar in Echte Gooische Moeders

In Echte Gooische Moeders keert Pauline Wingelaar terug op de televisie. In de serie staat haar strijd tegen de kilo’s centraal. Ze was immers negen kilo aangekomen tijdens hun bourgondische vakantie in Italië (zie foto hieronder).

“Ik lijk wel in verwachting van een tweeling”, wijst ze op het vakantiekiekje. “Ik heb de foto uitgezoomd, omdat ik zo van mezelf schrok. Ik wil het roer omgooien, zodat mensen niet zeggen: ‘Oh leuk, in verwachting van een derde kind?’ Dat krijg ik namelijk heel vaak.” En dat is pijnlijk, want Pauline probeert al ruim twee jaar zwanger te raken van een derde koter met man Harmen Bisschop van Tuinen. Tot dusver zonder succes.

Pauline Wingelaar in Echte Gooische Moeders

In Echte Gooische Moeders wordt ze herenigd met Bo, Leslie, Florine en Kimberly, haar vriendinnen uit Echte Gooische Meisjes. “Nou meisjes zijn we niet meer, zei ik dan, maar leuk zou het wel zijn. We hebben toch iets speciaals meegemaakt met z’n vijven, destijds”, vindt Pauline. Hoogste tijd voor de reünie, dus!