Sterren op TV
Michelle Willemsen vriendin Hardwell van de Corput

Hardwell lijkt in Michelle Willemsen nieuwe vriendin gevonden te hebben

Hardwell heeft in Michelle Willemsen een nieuwe vriendin gevonden. De dj is verliefd geworden op de zus van collega-dj Mike Williams. Hardwell en Michelle hebben nooit wereldkundig gemaakt dat ze een relatie hebben, maar op social media laten ze weinig ruimte voor twijfel over.

Michelle Willemsen is vriendin Hardwell

Michelle Willemsen is de vriendin van Hardwell en het is inmiddels alweer een paar maanden geleden dat de eerste vonken tussen de twee oversloegen. Sinds wanneer Hardwell en Michelle precies een stel zijn is niet bekend, maar hoe de twee elkaar hebben leren kennen laat zich makkelijk raden. Als oudere zus van aanstormend talent Mike Williams is Michelle Willemsen vaak mee op tour, om mooie beelden vast te leggen. Ongetwijfeld is ze zo ook in contact gekomen met Robbert van de Corput, de echte naam van Hardwell.

Op social media ontstonden al snel geruchten over de opbloeiende liefde tussen Michelle (michellemarlene op Instagram) en Hardwell. Ze reageerden ‘plotseling’ met liefdevolle emoticons op elkaars berichten op Facebook en Instagram. De fans hadden het dan ook al snel door en waren blij voor de twee dat ze verliefd op elkaar waren geworden. Toen het voor veel van hun volgers duidelijk was dat er meer dan alleen vriendschap is tussen Hardwell en Michelle werden ze ook minder terughoudend. Michelle Willemsen dook op in de privéjet van Hardwell. Ze ging niet altijd mee als vriendin van, maar ook om beelden vast te leggen van de optredens van Hardwell.

Op 7 september 2018 maakte Hardwell bekend dat hij stopt als dj. Sinds de successen als dj Hardwell is hij eigenlijk 24 uur per dag Hardwell en was er geen ruimte meer om ook Robbert van de Corput te zijn en tijd met familie, vrienden en sinds kort dus weer zijn vriendin door te brengen. Het bracht hem ertoe om te beslissen om te stoppen met optreden. De 30-jarige muzikant maakte bekend dat hij voor onbepaalde tijd stopt.

Wie is de vriendin van Hardwell?

De vriendin van Hardwell is niemand minder dan de zus van Mike Williams. De dj uit het Gooi stormde vorig jaar de DJ Mag Top 100 binnen, met een zestigste plek. Zijn bekendheid neemt alleen maar toe en zijn zus Michelle Willemsen, 24 lentes jong, zorgt er voor dat alles fraai wordt vastgelegd. Ze maakt niet alleen opnames van zijn shows, maar verzorgt ook zijn videoclips. Dat is niet zo vreemd, want Michelle Willemsen heeft Regie Documentaire gestudeerd en weet dus precies hoe ze mooie shots kan maken.

Behalve haar broer werkt dus ook Michelle aan haar carrière als filmmaakster. Daarnaast zal ze ook steeds vaker voor de camera verschijnen, want ze neemt korte video’s op voor de BankGiro Loterij.

Volg Michelle Willemsen op Instagram

Geplaatst door Michelle Willemsen op Zondag 2 september 2018

Hardwell en Michelle Willemsen vriendin

Michelle Willemsen vriendin Hardwell

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michelle Marlène Willemsen (@michellemarlene) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Finding the calm in the chaos. ????: @hardwell

Een bericht gedeeld door Michelle Marlène Willemsen (@michellemarlene) op