Sterren op TV
Harald Jerry Hotel Druidenstein Ik Vertrek Duitsland

Harald en Jerry naar Duitsland in Ik Vertrek

Harald en Jerry zijn te zien in Ik Vertrek. Het stel deed in 2014 mee aan het programma toen het liet zien dat het graag een camping of een Bed & Breakfast wilde starten in Duitsland. Geheel vlekkeloos verliep dat echter niet. Terwijl Jerry namelijk alvast vertrok naar Duitsland, bleef Harald nog een jaar achter in Nederland om geld te verdienen. Inmiddels zijn we echter al wat jaren verder en blijken de twee al best wat bereikt te hebben.

Harald en Jerry in Ik Vertrek

Harald en Jerry laten alles achter zich om in Duitsland in Ik vertrek een nieuw leven op te bouwen. De 42-jarige Harald uit Rotterdam en de 38-jarige Jerry uit Twente hebben het vizier gericht op een camping of een Bed & Breakfast. Uiteindelijk gaan ze echter aan de haal met een hotel/restaurant.

Jerry besluit direct de overstap te maken naar Duitsland om alles voor het hotel in orde te krijgen, terwijl Harald nog een jaar in Nederland blijft werken om meer geld bij elkaar te krijgen. Als de twee wel eenmaal samen wonen, is dat voor het eerst dat dat gebeurt. Het is de grote vraag of Jerry het eerst in zijn eentje redt en hoe het gaat als ze uiteindelijk wel weer samen zijn. Kan hun relatie de stress van het runnen van een hotel aan?

Hoe is het nu met Harald en Jerry van Ik Vertrek?

Harald en Jerry maken het nog altijd goed. De twee zijn nog altijd samen en inmiddels zelfs getrouwd. In de afgelopen vier jaar is er echter wel heel veel gebeurd, zo gaven ze alvast aan. Het stel is van plan om op 2 januari 2018, één dag na de herhaling van hun aflevering op tv, met een uitgebreide update te komen over hoe ze er nu voor staan.

Dat gaat gebeuren via de Facebook-pagina van Hotel Druidenstein. Duidelijk is alvast dat het hotel nog altijd open is en dat Harald en Jerry nog de eigenaren zijn. De twee hebben het dus zeker wel gemaakt in Duitsland.