Sterren op TV
Gertjan Holleman Johan Verveer familie Ripzaad Steenrijk, Straatarm

Hans van Hemert ruilt met familie Baas in Steenrijk, Straatarm

Hans van Hemert ruilt met familie Baas in Steenrijk, Straatarm. Van Hemert heeft het goed voor elkaar. De muziekproducent pendelt met zijn vriendin Willy en dochter Hannah tussen Blaricum, hun villa op Bali en zijn Franse buitenverblijf. Voor de familie Baas ziet het er echter een stuk minder rooskleurig uit. Die familie zit in de schuldsanering, waardoor ze al blij zijn als ze rond kunnen komen.

Hans van Hemert in Steenrijk, Straatarm

Hans van Hemert doet mee aan Steenrijk, Straatarm. De muziekproducent en componist heeft totaal geen geldzorgen. Als producer van onder meer Glennis Grace, Ramses Shaffy en Liesbeth List heeft Van Gemert zijn sporen wel verdiend.

Een aantal maanden per jaar woont Hans van Gemert samen met zijn vriendin Willy en dochter Hannah in het Nederlandse Blaricum. De rest van het jaar is hij voornamelijk te vinden in zijn Franse buitenverblijf en zijn villa op Bali. We kunnen dan ook wel stellen dat Van Hemert het allemaal goed voor elkaar heeft.

Familie Baas in Steenrijk, Straatarm

Voor de familie Baas in Steenrijk, Straatarm gaat het er heel anders aan toe. Aan vakanties komen ze eigenlijk helemaal niet toe, want ze zijn al blij als ze er maandelijks in slagen om alle vaste lasten te betalen. De familie Baas, bestaande uit vader John, moeder Manon en hun zoon Diablo zitten inmiddels zelfs in de schuldsanering.

zowel John als Manon heeft financiële problemen overgehouden aan eerdere relaties, waardoor de schuldsanering eigenlijk de laatste redding is. Over twee jaar hoopt de familie volledig schuldenvrij te zijn. Tot die tijd zullen ze het moeten doen met een zeer mager budget en hulp van de voedselbank en kledingbank. In Steenrijk, Straatarm ruilen de twee families voor een week van elkaars woonomgeving en budget.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Freya Poppe, Jonas Soto en familie Deibel
Alice Zegerius, Michael Overdiek en familie Van der Waal
Conchita van Rooij, Thim Muskee en de familie Kamminga
Familie Van den Broek en Van der Put
Familie Vonk en Rikkert
Familie Tardy en Otten