Sterren op TV
Hans Karin Bonaire Ik vertrek

Hans en Karin in Ik Vertrek naar Bonaire voor mini-adventuregolfbaan

Hans en Karin gaan in Ik Vertrek naar Bonaire om daar aan de slag met een mini-adventuregolfbaan. Het stel heeft het inmiddels wel gehad met het leven in Nederland en besluit op Bonaire op zoek te gaan naar de ideale plek om hun droom te verwezenlijken. Het is echter zeer de vraag of de twee erin slagen om een plek te vinden waar ze aan de slag mogen met hun mini-adventuregolfbaan.

Hans en Karin in Ik Vertrek

Hans en Karin doen mee aan Ik Vertrek. De 47-jarige Hans was in Nederland werkzaam als brugwachter, terwijl de 47-jarige Karin haar geld verdiende als casinomedewerker. Als Hans betrapt wordt op wildplassen, wordt er door de politie buitensporig geweld geleverd. Hans krijgt een schadevergoeding en weet waar hij het geld aan uit wil geven. Samen met zijn vrouw wil hij een mini-adventuregolfbaan beginnen op Bonaire.

Ze weten al precies hoe de mini-adventuregolfbaan eruit moet komen te zien. Mensen moeten tussen gorilla’s en een levensechte Jack Sparrow aan de slag kunnen met midgetgolf. Ze nemen dan ook alvast wat goflballen en golfbaanbeelden mee. Eenmaal aangekomen in Bonaire blijkt het krijgen van een bouwvergunning toch nog aardig lastig, vooral vanwege beschermd natuurgebied. Het is dan ook de vraag of ze erin slagen om een geschikte plek te vinden.

Hoe is het nu met Hans en Karin op Bonaire?

Hans en Karin hebben er lang op moeten wachten, maar op 13 november 2017 kwam er dan eindelijk goed nieuws. Nadat ze in augustus 2017 al een stuk grond toegezegd hadden gekregen, kregen ze in november eindelijk te horen dat ze ook daadwerkelijk mochten beginnen met de bouw. Alhoewel er nog ontzettend veel werk te doen is op het eiland, kan het stel nu in ieder geval alvast aan de slag.

Op zaterdag 8 september verschijnt een gloednieuwe Ik Vertrek waarin we zien hoe het nu gaat met Hans en Karin. Duidelijk is dat het voor de twee zeker niet over rozen is gegaan. Juist op het moment dat het goed gaat voor de twee en hun huisje klaar is, slaat de rampspoed toe. In de nieuwe aflevering van Ik Vertrek zien we hoe het nu gaat met het stel.

De mini-adventuregolfbaan van Hans en Karin is te volgen via Facebook.