Sterren op TV
Hannah Stradmeijer The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Hannah Stradmeijer overtuigt Sanne in The Voice of Holland

Hannah Stradmeijer heeft Sanne als coach in The Voice of Holland 2016. De negentienjarige brunette uit Wassenaar wonende in Amsterdam wist op het nippertje een plaats te veroveren in de Battles. Hannah Stradmeijer zag tijdens de blind audition van TVOH namelijk Sanne Hans op het laatste moment draaien.

Inhoudsopgave

Hannah wil in Paradiso staan

Voor fans van Hannah was er al gelijk goed nieuws, want ze meldt vol trots nog single te zijn. Muziek is vooral het ding voor Hannah Stradmeijer. “Het betekent voor mij ontzettend veel. Ik ben al vroeg begonnen met piano spelen, gitaar en vooral zingen. Het liefst zou ik over een paar jaar in Paradiso willen staan. Ik en mijn gitaar en gewoon muziek kunnen maken.”

Mocht The Voice of Holland niet de droom van Hannah Stradmeijer verwezenlijken heeft ze wel een alternatief. “Ik ga communicatie studeren, dus dan hoop ik daar iets mee te kunnen doen. Maar muziek is wel echt wat ik wil.”

Hannah Stradmeijer op nippertje door in TVOH

Het leek er lang op tijdens Hannah’s vertolking van Ain’t Nobody dat het niet ging lukken, maar op het allerlaatste moment besloot Sanne dus toch te draaien. De rest van de jury was echter vrij hard. Guus miste energie, Waylon hoorde meer de bas en gitaar dan haar stem.

Ali B maakte het er niet beter op: “Ik ga niet je avond verpesten door te vertellen wat ik er allemaal van vond, want je bent wel door.” Sanne verklaarde haar keuze. “Soms is het heel simpel, ik vond het wel mooi. Hannah heeft een mooie sound en ik denk dat er nog wel wat valt te halen.” Zo zien we Hannah Stradmeijer terug tijdens de battles van The Voice of Holland.

Hannah Stradmeijer in de Battles

Hannah Stradmeijer was in de tweede aflevering van de Battles te zien. Ze kreeg van Sanne Hans te horen dat niemand minder dan Sheila van de Weerd alias Sheela haar tegenstander werd. Daar was ze toch wel een beetje bang voor, zo viel al gauw terug te horen. “Het is wel spannend om met haar te battlen, ik had het niet verwacht”, vertelde Hannah. En alhoewel Stradmeijer zich prima staande hield met haar uitvoering van het nummer Never Forget You van Zara Larsson, werd ze toch uitgeschakeld.

Hannah Stradmeijer is ook te volgen via Facebook en Instagram.

Bekijk de andere deelnemers van Team Sanne Hans uit The Voice of Holland 2016 Baggio | Sheela | Kirsten Berkx | Nikki Nola | Esri Elianne | Ina van Woersem | Jacob Grey | Isabel Provoost | Daniël van Schaick | Erik Frisberg | Tom Schraven

Zeep mit ein bisschen Gunther ❤️

Een foto die is geplaatst door Hannah Stradmeijer (@hannahstrad) op