Sterren op TV
Hannah Jacobs in Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 24 mei 2017

Hannah Jacobs in Ex on the Beach Double Dutch

Hannah Jacobs doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. De negentienjarige jongedame is de jongste dame die dit seizoen vanaf het begin te zien is in het programma waarin men denkt een rustige vakantie te vieren, maar waarin de aanwezige vrouwen en mannen uiteindelijk oog in oog komen te staan met één van hun exen. Welke ex van Hannah zich op het eiland gaat laten zien, is nog niet bekend.

Hannah Jacobs in ex on The Beach Double Dutch

Hannah Jacobs is één van de dames die nietsvermoedend aan een vakantie begon. Ze zal haar ex weer terug gaan zien in het programma, al is het even flink afwachten hoe dat gaat lopen. Hannah staat ook gewoon open voor een nieuwe relatie, al heeft ze wel precies in haar gedachten hoe hij eruit moet zien.

“Mijn ideale man: minstens 1,80m, getinte huid, afgetraind/atletisch, donker haar, donkere ogen, perfect gebit, verzorgd, modebewust, lichtjes arrogant, zelfverzekerd, grappig, intelligent, spontaan, vriendelijk, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar, gevoelig en communicatief.”

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Wie is Hannah Jacobs?

Hannah Jacobs omschrijft zichzelf als een vastberaden en tegelijkertijd ook temperamentvol type. Ze is geboren in België en komt uit het plaatsje Jette. In het dagelijks leven houdt Hannah zich bezig met haar studie Communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Vanaf zondag 14 mei gaan we Hannah zien in Ex on the Beach Double Dutch. De andere vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Shelby en Esmee en Sharon. De mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Jeffrey, Mike en Bastiano.

Hannah Jacobs is te volgen via Instagram en Facebook.