Sterren op TV
Hannah Elizabeth Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 1 januari 2018

Hannah Elizabeth in Love Island

Hannah Elizabeth doet mee aan Love Island. In het Britse realityprogramma kijken we zes weken lang mee met twaalf Britse vrijgezelle mannen en vrouwen op Mallorca. Het is de bedoeling dat ze erin slagen om het perfecte koppel te vormen. Het koppel dat uiteindelijk tot favoriet van de kijker wordt verkozen, gaat er met 50.000 pond vandoor. Ook Hannah deed een gooi naar dat bedrag en kwam heel dichtbij.

Hannah Elizabeth in Love Island

Hannah Elizabeth heeft zich opgegeven voor Love Island en behoort tot de zes dames die een poging mogen wagen om het ideale koppel te vormen. Hannah is 25 jaar oud, is afkomstig uit Liverpool en is een Playboy Bunny. Ze kon het dan ook niet laten om tijdens haar voorstelronde het één en ander over de inmiddels Hugh Hefner te vertellen.

“Iedereen vraagt of ik het met Hugh Hefner heb gedaan. En het antwoord is: Nee. Hef kan het niet meer”, vertelde Hannah. “Mijn ex heeft me bedrogen met een of ander mokkel.” Wat ze zoekt in een man, weet ze overigens wel. “Humor vind ik het allerbelangrijkste. Als ik niet om je kan brullen, wordt het niks.”

Hannah Elizabeth en Jon Clark

Hannah Elizabeth is in Love Island vanaf het allereerste moment samen met Jon Clark. Waar de andere mannen nog regelmatig naar voren stappen voor andere vrouwen, is Jon stellig. Hij blijft Hannah trouw. Het stel blijft ook het gehele seizoen samen en eindigt uiteindelijk als runner-up.

Buiten Love Island is het de bedoeling dat de twee gaan trouwen, maar zover komt het niet. Het huwelijk van de twee wordt opgeblazen als de twee te vaak van mening verschillen. Inmiddels heeft Hannah alweer een andere man gevonden. Ze is dolgelukkig met George Andreetti.

Hannah Elizabeth is te volgen via Instagram.