Sterren op TV

Hanna van Til vriendin van Frank van der Lende

Hanna van Til is de vriendin van Frank van der Lende, een Nederlandse radiopresentator bij NPO 3FM en deelnemer aan Expeditie Robinson 2019. In juni 2019 gaf Hanna het ja-woord aan haar grote liefde.

Hanna van Til vriendin Frank van der Lende

Hanna van Til heeft rechtsgeleerdheid en informatierecht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en aan het Instituut voor Informatierecht. Eerder studeerde de goedlachse brunette ook al aan de rechtenfaculteit in de hoofdstad van Spanje, Madrid.

In 2017 had ze haar eerste fulltime job te pakken door in dienst te treden bij Boekx Advocaten in Amsterdam. Ze begon als juridisch medewerker en werd een jaar later beëdigd als advocaat en richt zich vooral op media en entertainment. Als vriend Frenk van der Lende zich in de penarie werkt, kan hij dus altijd een beroep doen op zijn vriendin Hanna van Til.

Frank van der Lende en Hanna van Til gaan trouwen

In juni 2019 meldde Frenk van der Lende via Instagram dat hij gaat trouwen met zijn Hanna. Eerder vertelde de populaire radio-dj al in de Viva: “Ik vind het gezellig om ‘s avonds naast elkaar te kruipen. Dat zijn mijn lievelingsmomentjes, het samen gaan slapen.”

“Zij op mijn borst, terwijl we muziek luisteren of elkaar verhalen vertellen. En dan de volgende dag samen ontbijten en in onze badjassen ronddartelen. Is dat burgerlijk? Daar heb ik dan schijt aan!”

Frank van der Lende deelnemer Expeditie Robinson 2019

De langharige BN’er behoorde verder tot één van de eerst onthulde kandidaten van Expeditie Robinson 2019. Samen met Anita Heilker, Jaap van Deurzen en Dionne Slagter werd hij onthuld in RTL Boulevard.

In de uitzending erkende Frank alvast dat hij het avontuur ‘wel een beetje onderschat had’. “Van tevoren dacht ik dat er om de hoek wel een toilet zou staan, maar je moet gewoon in de zee poepen. En je moet zelf voor je eten zorgen, anders heb je niets.”

Gelukkig heeft zijn vriendin Hanna van Til hem eenmaal terug thuis liefdevol opgevangen!

© Instagram