Sterren op TV
Hani Sarah Het Roer Om Malvern Brewery

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Hani en Sarah in Het Roer Om naar Malvern Brewery

Hani en Sarah doen met hun kinderen mee aan Het Roer Om – Malvern Brewery. Ze besluiten hun rug te keren naar het comfortabele leven in Zuid-West Londen. Ze zijn hun normale ritme meer dan zat en willen een 9-tot-5-leven voorkomen. Het koppel vertrekt samen met hun kinderen naar de Malvern Hills.

Hani en Sarah in Het Roer Om Malvern Brewery

Al hun spaargeld wordt in Het Roer Om uitgegeven aan een brouwerij om eigen beer mee te maken. En dat terwijl het stel geen enkele ervaring heeft in die industrie. Hani en Sarah vertrekken met hun twee kinderen naar de Malvern Hills waar ze een vier-slaapkamer huis kopen met een groot kippenhok.

Het stel heeft het idee dat het huis perfect geschikt is om een brouwerij te beginnen. Maar met geen rooie cent die binnenkomt zal het stel de zaken heel snel op orde moeten hebben. Het liefst binnen zes maanden. Het is voor Hani en Sarah echter wel een heel ander leven dan ze gewend zijn. Hani werkt keihard als financiële man, terwijl zijn vrouw werkzaam is als schooljuf. Nu willen ze graag meer tijd met hun kinderen doorbrengen en een eigen brouwerij beginnen.