Sterren op TV
Hadia Khemaies Tunesië Grenzeloos Verliefd

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Hadia en Khemaies uit Tunesië in Grenzeloos Verliefd

Hadia en Khemaies uit Tunesië doen mee aan Grenzeloos Verliefd. De aflevering van het stel was in 2013 voor het eerst te zien bij Net5. Hadia, die zelf half Tunesisch is, heeft een tijdje als reisleidster gewerkt in Tunesië. Tijdens haar verblijf daar, bracht ze regelmatig een bezoekje aan de een discotheek waar ze niemand minder dan beveiliger Khemaies tegen het lijf liep. Het duurde niet lang voordat de vonk bij de twee oversloeg.

Hadia en Khemaies in Grenzeloos Verliefd

Hadia en Khemaies zijn dolgelukkig met elkaar. Hadia leerde haar geliefde kennen tijdens haar werk als reisleidster in Tunesië. Wat haar al gauw opviel, is dat Khemaies anders is dan andere mannen. Dat was dan ook de reden waarom ze verliefd werd op hem. Lange tijd waren de twee samen in Tunesië en ze besloten er zelfs te trouwen, maar op een gegeven moment wilde Hadia toch liever terugkeren naar Nederland. Sindsdien deed Khemaies er alles aan om een visum voor onbepaalde tijd te krijgen en uiteindelijk met succes. De twee zijn uiteindelijk terecht gekomen in Eindhoven, waar ze inmiddels samenwonen.

Hoe is het nu met Hadia en Khemaies?

Hadia heeft de volgers van Grenzeloos Verliefd de afgelopen jaren op de hoogte gehouden van het avontuur van haar met Khemaies. Zo volgde er in 2014 een update waaruit bleek dat Khemaies in Nederland was en druk bezig ging met het behalen van een Nederlands rijbewijs. De taalbarrière zorgde daarbij zo nu en dan wel voor problemen, maar ook dat besloot Khemaies snel op te pakken. In 2014 al ging hij naar school in Eindhoven om met zijn inburgeringsexamen aan de slag te gaan.

In 2015 verscheen de meest recente update van het gelukkige stel. Daarin liet Hadia onder meer weten dat Khemaies een nieuwe missie had: Het halen van een motorrijbewijs.Ook het slechte nieuws met de aanslag in Tunesië eind juni behandelde ze toentertijd. “hopelijk ziet het er ten tijde van mijn volgende blog wat positiever uit voor Tunesië”, schreef ze toen nog. Het is dan ook wachten op een nieuwe update van Hadia en haar geliefde Khemaies.