Sterren op TV
Gwen van Poorten BNN

Gwen van Poorten, begeerde vrijgezel van BNN

Ze is niet de meest begeerde vrijgezel van Nederland, máár Gwen van Poorten is wel errug populair bij de mannen. Uit het jaarlijkse onderzoek van mannenblad FHM bleek dat Gwen van Poorten in 2015 op plek 4 staat in de lijst van meest begeerde vrijgezellen. Ze hoefde alleen Geraldine Kemper, Sylvie Meis en Sharon Pieksma voor zich te dulden in het onderzoek naar de meeste begeerde vrijgezel van Nederland. En dat is ook niet zo gek, want mevrouw Van Poorten laat bij genoeg kijkers van het BNN-programma Spuiten & Slikken het hoofd op hol slaan.

Inhoudsopgave

Gwen van Poorten in Spuiten & Slikken

Het leuke van Gwen van Poorten is dat ze er niet alleen ontzettend goed  uit ziet, ze laat dit ook uitgebreid aan de kijker zien. Sinds ze reportages maakt voor het BNN-programma Spuiten & Slikken is Gwen al vaak zat in spannende outfits te zien geweest op de nationale televisie. Je kunt dus niet van haar zeggen dat ze preuts is, want ook genante onderwerpen gaat ze op nationale televisie niet uit de weg.

Wanneer Gwen van Poorten een interview houdt met Linda Hakeboom van het programma Rambam komen verschillende gevoelige onderwerpen voorbij en hoewel lieve Gwen het interview houdt is ze wel zo lief om zelf ook eerlijk antwoorden op de vragen te geven (zie video hieronder!).

Voor haar tijdperk bij Spuiten & Slikken deed Gwen van Poorten al een aantal andere klusjes voor BNN. Zo presenteerde ze in het voorjaar van 2014 het programma De Social Club, waarbij op basis van berichten in socialmedialand items werden gemaakt. Nog voor Gwen met haar leuke koppie op de beeldbuis terecht kwam was ze actief als model, student en sportinstructeur.

Jett Rebel en Gwen van Poorten

Niet allemaal tegelijk, sportinstructeur werd ze namelijk pas nadat ze haar studie Communicatie in Den Haag had beëindigd. Overigens komt Gwen niet uit Den Haag, zoals je misschien al wel gehoord hebt. Als je goed luistert hoor je het Brabantse accent. Om precies te zijn werd ze geboren in Veghel, op 17 november 1989.

Fans van Jett Rebel weten het ongetwijfeld al, maar Jett Rebel en Gwen van Poorten hebben enige tijd een romance gehad. Eén nummer op de cd Hits for Kids van Jett Rebel gaat zelfs over haar. Het nummer heet dan ook: Gwen. Op dit moment is Gwen dus (gelukkig) lekker vrijgezel en wie weet gooit ze volgende jaar wel nog hogere ogen in meest begeerde vrijgezel van het jaar onderzoek van FHM!

Gwen op social media

Gezien haar geschiedenis, als presentatrice van het programma De Social Club, is het natuurlijk logisch dat ze zelf ook actief is op social media. Gwen van Poorten doet aan Instagram, Facebook en Twitter. Ze is daar ook nog eens behoorlijk actief ook. Een selfie van Gwen van Poorten zul je dan ook geregeld in je timeline voorbij zien komen, wanneer je haar gaat volgen.


Klik hier voor meer grappige filmpjes van Gwen van Poorten!